Preguntes freqüents

Puc contractar una pòlissa sense copagaments?

A Atlàntida procurem adaptar-nos a les necessitats dels nostres assegurats i donem la possibilitat de contractar les pòlisses amb copagament o sense. En cas d’haver-n’hi els copagaments són els següents:

  • Visita pediatria i visita metge capçalera: no té copagament.
  • Visita especialista: 4€
  • Anàlisis i radiologia: 4€
  • Rehabilitació: 1€/sessió
  • Visita urgències i altres serveis (intervencions, Ressonància Magnètica, intervenció quirúrgica, etc.): 5€

Quines són les cobertures per l’acompanyant en ingressos a clínica?

Els ingressos a clínica son sempre en habitació individual i l’acompanyant té dret a llit per a ell i, en cas d’intervenció quirúrgica, té coberta la manutenció (esmorzar, dinar i sopar) dels 3 primers dies.


El meu ginecòleg de sempre no pertany al quadre de metges d’Atlàntida. Què puc fer ?

Amb la pòlissa LLIURE.MIX li reemborsarem el 80% de les despeses del seu ginecòleg amb un límit de 60 € per visita i 214 € per la revisió ginecològica anual.

També li oferim la mateixa cobertura en Pediatria amb un límit de 45 € per visita.


Està inclosa la medicina preventiva en les cobertures de la pòlissa?

Pensem que la millor cura és la prevenció, per això li oferim programes de medicina preventiva en ginecologia, cardiologia, urologia i odontologia.


Hi ha límits en l’hospitalització?

Amb la pòlissa LLIURE.MIX no té límit de dies d’estada en la clínica, ja sigui en habitació o UCI.

Solament està limitada l’hospitalització psiquiàtrica (30 dies/any).


Necessito autoritzacions per anar al metge o per a fer proves diagnòstiques?

Per anar al metge i per fer la majoria de proves diagnòstiques tan sols necessita la seva targeta d’assegurat. Solament necessita autorització pels ingressos a clínica i per algunes proves especials, però no caldrà que es desplaci a les nostres oficines, ja que ho pot gestionar per mail, fax o telèfon.


Haig de venir per força al Centre Mèdic Atlàntida?

El Centre Mèdic Atlàntida va nàixer amb la voluntat d’oferir als nostres assegurats unes instal·lacions al cor de Barcelona, amb un servei pròxim, de confiança i amb totes les especialitats possibles per la seva màxima comoditat. Però mai com a servei excloent de la resta de professionals del nostre quadre.

Li oferim el nostre Centre com una opció més dintre dels més de 1000 metges del nostre quadre facultatiu.


Què passa si viatjo o vaig de vacances? També tindré cobertura?

El nostre quadre mèdic li dona cobertura a tot Catalunya. A la resta d’Espanya disposa del Servei d’Urgència a Desplaçats que en cas de qualsevol urgència li dona la mateixa cobertura.

I en cas de viatjar a l’estranger disposa del Servei d’Assistència Internacional en viatge que li cobreix, en desplaçaments de fins a 60 dies, les despeses d’assistència mèdica fins a 9.000 € i la repatriació entre d’altres serveis.

Si estant de viatge a l’estranger necessita anar al metge, és imprescindible trucar al Telèfon d’Assistència en Viatge, en cas d’urgències a l’estranger: (+34) 93 463 12 10.


Puc anar a l’homeòpata?

A Atlàntida li oferim gratuïtament els serveis de Medicina Natural, Homeopatia i Acupuntura (ha de paga el cost de les agulles). En el cas de la Osteopatia té un cost de 35 € la sessió.

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai: