Psicosalut

polissa-psicosalut-2

T’AJUDEM A SUPERAR

ELS REPTES I DIFICULTATS DEL DIA A DIA

Benestar i suport emocional

LA PÒLISSA PSICOSALUT

Per a Atlàntida el més important és estar al teu costat en qualsevol situació a la qual t’enfrontis. Amb nosaltres podràs accedir a una cobertura d’especialitats de Psiquiatria i Psicologia, dedicades exclusivament a l’ajuda d’aquelles persones que desitgin fer front als reptes, problemes i dubtes del món d’avui.

El nostre equip multidisciplinari, amb més de 25 anys d’experiència, està format per psicòlegs, psiquiatres i metges amb formació en psicoteràpia.

Treballem en equip, coordinadament i de manera interdisciplinària, amb l’objectiu d’oferir una resposta integral als problemes psicològics dels nostres assegurats.

La nostra proposta d’organització s’allunya dels grans centres. Optem per la intimitat i la privacitat de petites consultes, que afavoreixen i accentuen el tracte personalitzat.

Som especialistes a atendre problemes d’ansietat, estrès i depressió, així com situacions complexes familiars i professionals.

La nostra unitat infantil és especialista en problemes d’inseguretat, por i fòbies, així com ajudar a solucionar trastorns de comportament, tant en l’àmbit familiar com escolar.


Principals avantatges

centro-atencion-psicologos

Centre d’atenció amb un prestigiós equip de psiquiatres i psicòlegs

atlantida24h

Atlàntida 24 h per urgències psicològiques i psiquiàtriques

clinicas-cat

Ingressos psiquiàtrics, inclosa la medicació amb un límit de 7 dies a l’any

Benvingut/da. ¿Vols que t’ajudem?
Demana un assessor personal 93 237 70 70

Si necessites més informació, no dubtis en demanar-la. Estarem encantats d’ajudar-te. Treballem per que quedis satisfet.

    ATLÁNTIDA MÉDICA DE ESPECIALIDADES S.A. DE SEGUROS com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'assignar-te un assessor que t'ajudarà a resoldre els teus dubtes. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat

    LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

    Més a prop teu que mai: