Subsidi per enfermetat

subsidi-enfermetat

LA TRANQUIL·LITAT D’HAVER ENCERTAT

SUBSIDI PER ENFERMETAT

Quan es té una feina difícil de delegar o es treballa per a un mateix, l’arribada d’una malaltia, per lleu que sigui, que obligui a fer llit o repòs, pot significar un desgavell important a la teva economia.

Per tal d’ajudar que la teva economia no se’n ressenti, Atlàntida t’ofereix l’assegurança d’indemnització per malaltia, una proposta que et permetrà viure més tranquil i dedicar el temps que faci falta a la completa recuperació de la teva salut.

Cobra en efectiu, des del primer dia. Quan estiguis malalt, tant si és una grip com una llarga hepatitis, cobraràs des del primer dia.

De la manera més fàcil. Per aquest motiu, per començar a gaudir de la indemnització, no cal que ens portis la baixa de la Seguretat Social ni la d’un metge d’Atlàntida: només ens cal la confirmació per escrit del teu metge.


Amb total flexibilitat:

modalitats-indemnitzacio

Dues modalitats d’indemnització. Podem cobrir 90 dies o tot l’any

advantatges-fiscals

Si vols reduir el cost de la prima, pots acollir-te a carències de 7, 15 o 30 dies

revaloritzacio

Possibilitat de re-valorització anual del poder adquisitiu de la teva indemnització

financiacio

Inclou també una indemnització única per part

compatible-altres-assegurances

Compatible amb qualsevol altra assegurança

tramits

Gaudeix d’avantatges fiscals

Benvingut/da. ¿Vols que t’ajudem? Demana un assessor personal

Si necessites més informació, no dubtis en demanar-la. Estarem encantats d’ajudar-te. Treballem per que quedis satisfet.

    GESEX ATENCIÓ DOMICILIÀRIA, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat

    LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

    Més a prop teu que mai: