Blog Atlàntida Salut

LLANCEM UNA ASSEGURANÇA PIONERA DE MEDICINA ESTÈTICA

ASSEGURANÇA_ESTETICA

Atlàntida acaba de llençar una assegurança pionera dins del sector especialitzada en medicina i cirurgia estètica amb la finalitat de donar resposta a una demanda cada cop més sol·licitada per la societat relacionada amb l’augment de l’esperança de vida i les noves tendències.

“Les persones es preocupen per la seva imatge, ja no és només una qüestió d’estètica, cada cop més és una qüestió de salut”, assegura el Dr. Isidre Martí. Segons l’expert, hi ha molts tractaments que milloren ostensiblement la qualitat de vida de les persones, com són la blefaroplastia, per exemple.

L’assegurança, dirigida a persones interessades en tractaments d’estètica, té un cost de 9,80 € mensuals i inclou cobertures gratuïtes i d’altres de pagament, sempre a preus preferencials, un 30% de mitjana inferiors als preus de mercat.

Cobertures gratuïtes

Entre les cobertures gratuïtes, els titulars d’aquesta innovadora pòlissa podran gaudir de:

  • Intervencions de reconstrucció per accidents o cremades.
  • Descompte de 50 € en cada tractament de bòtox i àcid hialurònic.
  • Primera sessió gratuïta de depilació làser d’una zona.
  •  Totes les visites amb els metges de les unitats de medicina estètica i de cirurgia plàstica, així com la cirurgia plàstica reparadora per accidents (traumatismes de la cara, braços, cames i cos) o malaltia, especialment per càncer (de mama, de pell…).
  • Les primeres visites amb el servei d’alimentació i nutrició, amb el suport psicològic, amb l’assessoria d’imatge i amb el servei de fisioteràpia tonificadora.

Cobertures de copagament

A més d’aquests serveis gratuïts l’assegurança d’estètica integral d’Atlàntida contempla cobertures de copagament (de mitjana un 30% més econòmics) en els tractaments de medicina i cirurgia estètica que ofereix la Clínica Estètica Grup Atlàntida, com tractaments anti-aging, antiarrugues, de plasma, corporals, líftings sense cirurgia, qualsevol mena de cirurgia estètica (facial, corporal o mamària) o depilació làser.

Segons Pere Abelló, “a Atlàntida som molt conscients que quan les persones milloren el seu aspecte físic, immediatament també millora la seva salut física i mental. I per això hem decidit crear aquesta assegurança exclusiva de medicina i cirurgia estètica”. Un dels avantatges a tenir en compte és la garantia d’un any que ofereix aquesta pòlissa en tots els seus serveis i tractaments.

Escriure un comentari

Nom*

Email* (never published)

Website

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai: