Blog Atlàntida Salut

Atlàntida patrocina el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de BTT al Velòdrom d’Horta

 
El dissabte 9 de setembre se celebrarà el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de BTT al Velòdrom d’Horta, una competició que reunirà els millors ciclistes de muntanya del món. Aquest trofeu és un dels esdeveniments patrocinats per Atlàntida en el marc de l’acord amb Ocisport.

El dia de la cursa, Atlàntida estarà present amb la carpa al recinte on l’equip comercial informarà a tots els participants i espectadors sobre l’assegurança mèdica Infinity Sport, un producte exclusiu per als amants de l’esport que ofereix cobertures adaptades a les seves necessitats.

Com a patrocinadors, en cada categoria masculina i femenina participarem en els premis als guanyadors: primers classificats amb un xec regal de fisioteràpia per a recuperació esportiva després de l’esdeveniment i tovalloles personalitzades als primers, segons i tercers guanyadors.

La cursa començarà a les 10 del matí i s’espera una gran afluència de públic que podrà gaudir d’un espectacle esportiu de primer nivell. Els organitzadors han habilitat zones d’aparcament i serveis sanitaris per als assistents, entre d’altres.

Des d’aquí volem convidar a tots els nostres assegurats aficionats al ciclisme i a l’esport en general a assistir-hi i a conèixer de primera mà les prestacions de l’assegurança mèdica Infinity Sport i rebran una tovallola de regal.

Escriure un comentari

Nom*

Email* (never published)

Website

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai: