Club Atlàntida

Experiències Atlàntida ‘Sentir el paisatge’

capçalera mail banys de bosc

Experiències Atlàntida és una iniciativa adreçada als assegurats d’Atlàntida que us agrada cuidar-vos. Cada trimestre, us proposarem activitats perquè gaudiu del vostre temps d’oci amb activitats per potenciar el benestar del vostre cos i la vostra ment. Es tracta d’experiències originals, divertides, saludables i a preus únics per als assegurats d’Atlàntida.

Aconsegueix un 20% de descompte en el taller ‘Sentir el paisatge’ del proper 3 de novembre

 

Viu estats de plenitud personal a través dels elements de la natura amb la nova experiència Atlàntida.

Sentir el paisatge combina tècniques de mindfulness, banys de bosc, sons i silenci.

 

El contacte amb la natura millora la salut, la sensació de benestar i la felicitat. Per aquest motiu, a la propera experiència Atlàntida us proposem millorar el vostre estat d’ànim i la vostra vitalitat amb el taller Sentir el paisatge, a càrrec d’Edgar Tarrés.

 

L’experiència, que es durà a terme el dissabte 3 de novembre, està dissenyada per descansar i alliberar-se de l’estrès i l’ansietat, aprendre a viure amb més benestar, desenvolupar elements de comunicació personal, potenciar la creativitat, millorar la concentració i fomentar hàbits saludables.

 

L’activitat es desenvoluparà en mitja jornada al Parc de la Tamarita de Barcelona i combinarà tècniques de mindfulness, banys de bosc i sons i silencis.

 

Les tècniques de mindfulness i respiració ens ajudaran a gestionar les emocions, rebaixar els nivells d’ansietat i estrès, regular el ritme cardíac, saber estar present, prioritzar tasques, etc.

 

Amb el bany de bosc aprendrem a utilitzar els recursos de la natura per al nostre benestar, a més de connectar amb els seus efectes saludables.

 

Per últim, els sons de la natura combinats amb els sons dels bols tibetans, hang, percussió i cants harmònics ens aportaran benestar.

 

 

Més informació i reserves enviant un e-mail a edgar@mindfulkit.com o trucant al 606579826.

sortida bany de bosc

mindfulkit-forest-bathing-wellness-edgar-tarres

Escriure un comentari

Nom*

Email* (never published)

Website

 

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai:

RSS Twitter Facebook Linkedin Youtube