Club Atlàntida

Experiències Atlàntida ‘Taller d’esmorzars saludables’

 

Experiències Atlàntida és una iniciativa adreçada als assegurats d’Atlàntida que us agrada cuidar-vos. Us proposarem activitats perquè gaudiu del vostre temps d’oci amb activitats per potenciar el benestar del vostre cos i la vostra ment. Es tracta d’experiències originals, divertides, saludables i a preus únics per als assegurats d’Atlàntida.

 

Aprofita el descompte en el ‘Taller d’esmorzars saludables’ del proper 26 de gener

 

Per començar l’any, us proposem una Experiència Atlàntida molt saludable. Es tracta del taller ‘Esmorzars saludables’ que impartirà la dietista i nutricionista sensorial Isolda Vila el dissabte 26 de gener, al Centre Mèdic Atlàntida. En aquest taller, Vila explicarà quina és la importància de l’esmorzar, com ha de ser un bon esmorzar en edat adulta i com sortir de la rutina amb opcions delicioses i saludables. El taller també inclou una part pràctica en la que els assistents elaboraran i degustaran algunes de les propostes d’esmorzar de la nutricionista i els més creatius, fins i tot podran innovar seguint les bases explicades al taller.

tallers Isolda Vila

El taller tindrà una durada de 3 hores: 1 hora i 30 minuts de marc teòric, 1 hora de cuina “sense fogons” i 30 minuts de dubtes i preguntes de les persones assistents. El preu del taller és de 32 € per persona (esmorzar inclòs) i 26 € per als assegurats d’Atlàntida. És necessari confirmar la plaça i fer el pagament abans del 22 de gener.

Captura OK_CATAprofitem l’ocasió per avançar-vos les dates provisionals i les temàtiques de les properes Experiències Atlàntida. Us farem arribar més informació, a mesura que ens anem apropant al moment en què es realitzin.

properes experiències

 

Escriure un comentari

Nom*

Email* (never published)

Website

 

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai:

RSS Twitter Facebook Linkedin Youtube