Els nostres valors

COM A CASA, NO ET CUIDARAN ENLLOC

Per això a Atlàntida tenim molt clar que els nostres assegurats s’han de sentir com a casa i des del 1927 les nostres assegurances mèdiques van més enllà d’una atenció professional i de qualitat. Som una companyia de proximitat, que estima als seus assegurats, que en té cura mitjançant un tracte personal però, alhora, mitjançant els darrers avenços tecnològics i professionals més qualificats. Apostem per la qualitat i la millor manera de demostrar-ho són els nostres centres propis d’atenció, ubicats a la ciutat de Barcelona.

Som diferents, perquè som de casa, perquè vàrem ser pioners en salut a Barcelona i Catalunya i perquè sabem que el més important és la confiança i la satisfacció dels nostres assegurats però, sobretot, la teva salut.

Us convidem a formar part dels milers de persones que ja confien en nosaltres, dels milers de famílies que deixen que els cuidem com a casa.


Proximitat

24 hores els 365 dies al seu servei per tot el que pugui necessitar

Experiència

Des de 1927 cuidant de la salut dels nostres clients

Humanitat

Ens importen les persones, sigui quina sigui la seva edat

Centre propi

Al cor de Barcelona i en exclusiva pels nostres assegurats


Centres mèdics propis

A Atlàntida ens enorgullim de poder oferir als nostres assegurats unes instal·lacions pròpies innovadores, equipades i funcionals. Amb la calidesa i la humanitat que ens són pròpies; amb l’eficiència i dinamisme que ens caracteritzen.

La seu social, al carrer d’Enric Granados, completant les modernes instal·lacions de radiodiagnòstic, el Centre de Rehabilitació del carrer Provença, 111, i les del Centre Mèdic Atlàntida, que des de 1996 ofereixen a tots els nostres assegurats els serveis d’atenció personal, urgències, consultori, especialistes i salut dental.

També comptem amb la col·laboració dels centres mèdics més importants de Catalunya: més de cinquanta clíniques i hospitals especialitzats, escollits per la seva reputació, experiència i qualitat de servei, que li garanteixen la millor atenció a qualsevol punt de la geografia catalana.


La confiança, l’atenció i la proximitat, els nostres valors

A Atlàntida sabem que, siguin quines siguin les circumstàncies, el més important són sempre les persones.

La confiança que diàriament dipositen en Atlàntida milers de persones és fruit d’una llarga experiència, del dia a dia d’una relació humana entre metges i pacients, basada en l’atenció i la proximitat.

El seguiment constant de les darreres innovacions tècniques i terapèutiques ens permet dotar el nostre equip mèdic de les eines més avançades per a la prevenció i el tractament de malalties.


Pioners en salut a Barcelona

La dècada dels anys vint suposà per a Catalunya l’inici d’una època de grans canvis. En aquest entorn dinàmic i rupturista, un grup d’il·lustres metges fundaren el que seria la primera asseguradora mèdica de Catalunya.

Així, el dia 12 de novembre de 1927 neix la Companyia Mèdica d’Especialitats, que més tard passaria a anomenar-se Companyia Atlàntida.

Quan encara no existia la Seguretat Social, ni cap institució que desenvolupés funcions similars, els fundadors d’Atlàntida crearen un model nou d’assistència mèdica: privada, personal i de confiança.

Un model que, encara avui dia, oferim als assegurats que dipositen en nosaltres la seva confiança.


Un grup pensat en les persones

Continuem prioritzant l’assistència personalitzada, a la vegada que oferim un tipus de medicina de qualitat amb la formació continuada dels nostres professionals. Però sempre hem volgut anar més enllà, i per això seguim creixent amb un grup dedicat exclusivament a cuidar les persones.

Dins d’aquest creixement avui oferim innovadores assegurances de dependència i, alhora, una oferta de residències assistides d’alta qualitat. Així mateix, Atlàntida ha creat DEPENDENTIA, una empresa que cobreix totes les necessitats de dependència de milers de persones.

Avui Atlàntida compta amb dues residències per a la gent gran. Mas d’Anglí Residencial que està a la zona alta de Sarrià, i Mas Piteu Residencial que es troba a sobre de la Ronda de Dalt, tocant a la carretera de l’Arrabassada.

La tradició centenària fa d’Atlàntida una asseguradora única, molt humana i propera, amb el tracte personal que la caracteritza. De manera que la confiança que diàriament dipositen en Atlàntida milers de persones és fruit d’una llarga experiència i dedicació.


Defensor de l'assegurat:

Almazor & Espuny Advocats

Els teus metges i centres de confiança...

Els trobaràs aquí

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai: