Blog Atlàntida Salut

El Grup Atlàntida ha patrocinat la Jornada “Tengo varias preguntas para usted, Sr. Presidente”

El Grup Atlàntida ha patrocinat la jornada “Tengo varias preguntas para usted, Sr. Presidente”, celebrada ahir, 30 de juny, a l’Auditori Banc Sabadell de Barcelona.

Més de cent directius i convidats s’han donat cita a l’Auditori Banc Sabadell de Barcelona per assistir a la primera sessió del cicle de jornades organitzades per APD (Associació pel Progrés de la Direcció), en col·laboració amb el Grup Atlàntida, que es presenten amb un nou format d’entrevista-col·loqui.

atlantida

La jornada va començar amb les intervencions de Fransesc Boada, President d’ABANTIA, i de Pere Abelló, Conseller Delegat del Grup Atlàntida.

Sota la conducció de Màrius Carol, Director de La Vanguardia, va iniciar el col·loqui de Miquel Roca, President de Roca Junyent, que va compartir la seva experiència com a empresari, jurista i polític, i va respondre les preguntes de la taula i dels assistents. Les qüestions més recurrents feien referència a la situació que està vivint Grècia, al panorama econòmic i polític d’Espanya i de Catalunya.

Aprofitem per agrair la presència i la participació de tots els assistents.

Escriure un comentari

Nom*

Email* (never published)

Website

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai: