Blog Atlàntida Salut

El reumatòleg Juan Manuel Kowalinsky s’incorpora al quadre mèdic d’Atlàntida

El Dr. Kowalinsky compta amb més de 44 anys d’experiència mèdica, 41 dels quals, com a reumatòleg. La seva extensa formació l’ha convertit en un expert en l’abordatge de patologies reumatològiques que afecten la columna lumbar i cervical, el genoll i el maluc. Té una diplomatura en Oxigen-ozonoteràpia vertebral per la Universitat La Sapienza, de Roma; una altra diplomatura en punció vertebral per la Ruhr-Universität Bochum, formació en puncions lumbars i en Medicina Biològica i té un MSKAP Rheumatology per la University of Pennsylvania, als Estats Units. Durant tota la seva trajectòria s’ha dedicat a tractaments reparatius, especialment d’esquena i implantologia, i ha estat pioner en l’aplicació de tractaments innovadors, com l’àcid hialurònic.

Va triar la reumatologia perquè li va semblar una de les especialitats “més boniques perquè requereix tenir coneixement de molts temes”, encara que la seva vocació frustrada és la d’editor. Apassionat de la medicina, però també un gran activista cultural. Escriu contes i poesia i és un gran cinèfil.

Al llarg de la seva trajectòria ha combinat la seva tasca assistencial amb una important activitat investigadora i divulgativa, essent autor de diversos treballs sobre radiologia, artritis per microcristalls, espondilitis anquilosant, fibromiàlgia, malaltia de Paget òssia i artrosi, entre d’altres. Actualment el Dr. Kowalinsky és director del Kowalinsky International Rheumatology Medical Center, a més d’exercir com a reumatòleg al Centre Mèdic Atlàntida i altres centres de prestigi de Barcelona.

El seu horari de visita és divendres al matí i el primer dimecres de cada mes.

Escriure un comentari

Nom*

Email* (never published)

Website

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai: