Blog Atlàntida Salut

Èxit del primer Fòrum digital Grup Atlàntida

Més de cinquanta persones van participar en el primer Fòrum Digital Grup Atlàntida, que sota el lema “La salut a la nova normalitat: preguntes i respostes” es va celebrar el passat 28 de maig. Els assistents connectats van poder sentir les explicacions del director mèdic d’Atlàntida, Carles Rabassa, i també formular algunes preguntes sobre qüestions relacionades amb la salut i la “nova normalitat”.

La sessió va començar amb una breu però completa presentació del doctor Rabassa, en la qual va explicar l’origen de la Covid-19 i va recordar les mesures de protecció i higiene que han establert les autoritats sanitàries. També va exposar quin és l’impacte de la pandèmia i quins escenaris de futur ens esperen.

Després de la seva presentació, el CEO de Grup Atlàntida, Pere Abelló, va fer-li les preguntes que prèviament els socis havien fet arribar a través de les xarxes socials. Moltes de les qüestions estaven relacionades amb quin ha de ser el comportament de la gent en aquesta època postCovid-19 i també sobre la necessitat o no de fer-se tests per detectar la presència del virus.

 

Escriure un comentari

Nom*

Email* (never published)

Website

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai: