Blog Atlàntida Salut

Fòrum Atlàntida ‘Factors que influeixen en la fertilitat, models de família (marc legal) i tècniques de reproducció i preservació de la fertilitat’

La fertilitat humana és una temàtica que preocupa, ja que factors com la contaminació, l’estrès o les pautes alimentàries fan que cada vegada homes i dones siguem menys fèrtils. A partir d’algunes pautes i d’un estil de vida saludable podem minimitzar la influència d’aquests factors i potenciar la fertilitat.

Fòrum Atlàntida Factors que influeixen en la fertilitat, models de família, tècniques de reproducció assistida i de preservació

El proper dijous 23 de febrer, a les 19:00, la Dra. Marta Antich, embriòloga i fundadora de Fertilab, Institut Català de Fertilitat, oferirà una xerrada sobre els factors que influeixen en la fertilitat, els diferents estils de família (marc legal) i les principals tècniques de reproducció assistida i de preservació de la fertilitat.

Quins factors del nostre dia a dia (alimentació, hàbits i estil de vida saludable, etc.) poden ajudar a potenciar la fertilitat?
Quin és el marc legal que regula la reproducció assistida en famílies tradicionals, dones solteres, matrimonis del mateix sexe, parelles de fet, etc.?
Quines són les principals tècniques de reproducció assistida?
Quines són les principals tècniques de preservació de la fertilitat?

De totes aquestes qüestions, en parlarem el proper dijous 23 de febrer, a les 19:00, al Restaurant Bellavista del jardín del norte, Carrer Enric Granados, 86-88, a tocar del Centre Mèdic Atlàntida.

Podeu confirmar la vostra assistència trucant al 93 217 22 99 o enviant un correu electrònic a l’adreça comunicacio@atlantida.cat

Us esperem!

cartell Fòrum Atlàntida Fertilitat

Escriure un comentari

Nom*

Email* (never published)

Website

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai: