Blog Atlàntida Salut

Grup Atlàntida dedica el proper fòrum digital a les persones que tenen cura dels seus familiars

Es calcula que el 85% de les persones dependents estan ateses per la família i, en una majoria aclaparadora de casos, el 88%, és una única persona qui se n’ocupa. Moltes d’aquestes persones pateixen el que es coneix com la síndrome del cuidador. Aquesta síndrome pot provocar-los esgotament físic i emocional i greus problemes de salut.

Per evitar-los és fonamental, que els cuidadors familiars aprenguin a cuidar-se i a deixar-se cuidar. És per aquest motiu que, Grup Atlàntida dedicarà el proper fòrum digital a les persones que tenen cura dels seus familiars. La xerrada anirà a càrrec del psicòleg Quique Gómez que ens explicarà com podem prevenir aquesta síndrome i què podem fer per cuidar-nos o cuidar una persona que té cura d’un familiar.

Incredible woman assisting elderly lady with her everyday routine

Si teniu cura d’un familiar amb dependència i teniu preguntes sobre quins són els símptomes de la síndrome del cuidador i com us podeu cuidar per evitar-los, feu-nos-les arribar i el psicòleg Quique Gómez les respondrà durant el webinar del dijous 22 d’octubre. Podeu enviar-nos les vostres preguntes aquí.

Us esperem a tots el pròxim 22 d’octubre a les 19 h al Fòrum digital Grup Atlàntida: “Persones que tenen cura dels seus familiars: Com els cuidem?”, a càrrec del psicòleg Quique Gómez.

Escriure un comentari

Nom*

Email* (never published)

Website

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai: