Blog Atlàntida Salut

Grup Atlàntida participarà a la Magic Line de Barcelona

cartell magic line 2018

Grup Atlàntida ha inscrit un equip format per treballadors i famílies de les diferents empreses que el formen a la Magic Line de Barcelona, caminada solidària, per equips i no competitiva organitzada per Sant Joan de Déu, que es celebrarà el diumenge 25 de febrer.

La Magic Line és una mobilització ciutadana en favor de les persones que es troben en situació vulnerable i gràcies a les donacions es fan realitzant programes com: ajuts socials, pisos d’inclusió, teràpies complementàries, cooperació internacional i recerca.

Grup Atlàntida ha fixat un repte solidari mínim de 1.000€, que pot assolir a través de diferents activitats que proposa l’organització de l’acte i de les iniciatives que les empreses o treballadors proposin. A més, Grup Atlàntida farà una aportació per equip (econòmica, elaboració de samarretes, etc.) amb la finalitat d’impulsar i facilitar que arribem al repte solidari marcat.

Enganxem el link de la pàgina web de la Magic Line on trobareu tota la informació sobre aquesta iniciativa. També us convidem a visitar l’espai del nostre equip i a participar en el nostre repte solidari.

Escriure un comentari

Nom*

Email* (never published)

Website

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai: