Clínica Dental - Implantologia

La implantologia dental és una especialitat dins de l’Odontologia que es dedica al reemplaçament de dents perdudes o absents mitjançant la col·locació quirúrgica d’un implant dental.

Clínica Dental - Implantologia

La implantologia dental és una especialitat dins de l’Odontologia que es dedica al reemplaçament de dents perdudes o absents mitjançant la col·locació quirúrgica d’un implant dental.

Benvingut/da

Vols que t’assessorem? Truca’ns, ens encantarà ajudar-te. 93 237 70 70

Implantologia

És una tècnica de rehabilitació dental que soluciona la pèrdua de dents en una persona. I és que l’absència de peces dentals no sols té efectes estètics, també dificulta el llenguatge i la funció masticatòria.

A més, és una de les branques de l’odontologia on majors innovacions es produeixen, com en la regeneració òssia. Aquesta especialitat es troba en constant evolució i planteja noves solucions per a millorar la qualitat de vida dels pacients.

Els odontòlegs formats en aquesta disciplina es diuen implantòlegs. Es tracta d’una formació específica, dins dels estudis d’odontologia, en implantologia oral, una de les especialitats que es consideren més complexes.

Tipus d’Implants Dentals

Els implants són caragols que s’enrosquen directament en l’os maxil·lar del pacient, aconseguint una fixació major i millor. Poden ser de diferents grandàries, materials i superfícies i la seva funció és realitzar la labor de les arrels naturals de les dents que falten.

Una vegada col·locats els caragols, es fixa una pròtesi, anomenada corona dental, que imita l’estètica i l’esmalt natural de les dents del pacient. Gràcies als implants es recuperen funcions bàsiques com mastegar, es millora la fonètica i l’estètica i es cuida la salut bucodental de la persona.

La complexitat d’aquesta intervenció variarà en funció, per exemple, del nombre d’implants a col·locar o de la forma de l’os on es vagi a col·locar l’implant dental.

Segons el material, hi ha implants de titani o implants de zirconi, per exemple. I, en funció de la manera d’inserir-los, hi ha dos tipus d’implants:

Quan és necessari un implant dental?

L’implant dental està recomanat en casos d’absència de dents per diverses causes:

Aquest tipus d’intervenció quirúrgica es pot realitzar en pacients joves que ja hagin completat el desenvolupament de totes les seves peces dentals. Quant als adults, l’edat no suposa motiu de restricció. Per norma general, no existeixen contraindicacions per a l’aplicació d’implants.

Avantatges d’usar implants

Com és el post operatori

Durant les primeres hores és possible que hagi sagnat i que s’inflami la zona durant 48 hores. Si aquestes molèsties persisteixen, és aconsellable acudir a l’odontòleg. Per a la inflor, es recomana aplicar gel en la zona.

Després d’una cirurgia d’implant dental hi ha unes certes cures que es recomana fer perquè l’implant es curi més ràpidament:

Vine i Somriu!

Clínica Dental

C. d'Enric Granados, 90, 92,
08008 Barcelona
93 237 70 70

Vols ser d’Atlàntida?

T’assessorem? Emplena el formulari.

    He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.