Invisa-day!

  • 15% dte. pels tractaments Invisalign que es reservin l’1/12/2023.
  • Finançament a 12 mesos sense interessos.

Invisa-day!

  • 15% dte. pels tractaments Invisalign que es reservin l’1/12/2023.
  • Finançament a 12 mesos sense interessos.

Benvingut/da

Vols que t’assessorem? Truca’ns, ens encantarà ajudar-te. 93 237 70 70

Ortodòncia

Més enllà de l’estètica, tenir unes dents ordenades i sanes és important. En aquest sentit, l’ortodòncia és fonamental per a la salut oral i corregeix problemes en la mossegada, en la mandíbula o en la cara.

Segons la Societat Espanyola d’Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial, un tractament ortodòntic busca que els pacients tinguin una dentadura harmònica de totes les peces i que el creixement i desenvolupament de les dents i maxil·lars sigui “normal”.

L’ortodòncia serveix per a corregir problemes en la mossegada, tancar espais entre les dents, redreçar-los o alinear correctament els llavis i les dents, entre altres casos. En definitiva, soluciona trastorns lleus, que se solucionen per qüestions sobretot estètiques, i problemes que afecten el moviment d’obertura i tancament de la mandíbula i que, si no es corregeixen, poden causar problemes greus de salut.

Un exemple. Avui, només el 15% dels joves té una oclusió adequada. Malgrat això, l’ortodòncia no és només cosa de nens. Actualment, molts adults es beneficien d’ella. De fet, almenys el 25% dels adults joves de 35-44 anys necessitarien ortodòncia, segons el Consell de Dentistes d’Espanya.

Quan és Necessària l’Ortodòncia?

Per a saber si unes dents necessiten tractament ortodòntic cal acudir a una clínica dental i sotmetre’s a un diagnòstic per part de l’ortodoncista. S’obtindran detalls fonamentals per al tractament, com la història odontològica del pacient, models en guix de les seves dents, radiografies i fotografies. D’acord amb els resultats, l’ortodoncista desenvoluparà un pla de tractament adequat a les necessitats concretes del pacient.

L’ortodòncia és el tractament recomanat a aquelles persones que presenten maloclusió de les dents o problemes de mossegada. Aquesta anomalia pot impedir una masticació adequada, la correcta neteja de les dents o, fins i tot, generar inseguretat i baixa autoestima.

Entre les disfuncions que se solucionen amb l’ortodòncia destaquen:

Tipus d’ortodòncia

Entre els més comuns estan:

Èxit d’un Tractament d’Ortodòncia

En aquesta mena de tractament dental és indispensable planificar cada fase i pas. El pacient, a més, ha de comprometre’s a mantenir una bona higiene oral i acudir a les cites amb l’odontòleg. És important perquè la durada del tractament sigui l’estipulada.

En l’èxit, i la durada, d’una ortodòncia poden intervenir factors com l’edat del pacient. Per exemple, els tractaments en nens solen ser més curts que en pacients adults, ja que els maxil·lars infantils són més emmotllables. També influeix, per descomptat, el grau de maloclusió del pacient.

Vine i Somriu!

Clínica Dental

C. d'Enric Granados, 90, 92,
08008 Barcelona
93 237 70 70

Vols ser d’Atlàntida?

T’assessorem? Emplena el formulari.

    He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.