Clínica Dental - Rehabilitació oral, pròtesi i estètica

La rehabilitació oral és la branca de l’odontologia responsable de la restauració. És a dir, és l’encarregada de retornar l’harmonia i l’estètica a la boca del pacient mitjançant pròtesis dentals, entre altres.

Clínica Dental - Rehabilitació oral, pròtesi i estètica

La rehabilitació oral és la branca de l’odontologia responsable de la restauració. És a dir, és l’encarregada de retornar l’harmonia i l’estètica a la boca del pacient mitjançant pròtesis dentals, entre altres.

Benvingut/da

Vols que t’assessorem? Truca’ns, ens encantarà ajudar-te. 93 237 70 70

Rehabilitació oral, pròtesi i estètica

Aquesta especialitat combina les pròtesis fixes o amovibles amb possibles cirurgies i implants dentals. És a dir, les facetes dentals, els implants, les pròtesis i les restauracions i incrustacions són alguns dels tractaments més comuns quant a la rehabilitació oral.

La rehabilitació oral permet la recuperació de la funció masticatòria, la funció fonètica, l’aspecte estètic i l’harmonia entre dents, músculs i articulacions.

Els avanços en materials dentals i tècniques d’adhesió permeten restaurar les dents i estructures dentals perduts, a vegades de manera mínimament invasiva. El resultat són restauracions funcionals i molt cuidades estèticament.

Gràcies a aquestes tècniques, cada vegada més modernes, s’aconsegueixen realitzar aquestes rehabilitacions a un 95% dels pacients. La rehabilitació de la boca del pacient pot ser total (completa), arreglant l’arcada dental superior, inferior i fins i tot ambdues.

Aquesta rehabilitació oral completa es recomana quan l’estat de les dents del pacient és deficient, i es necessita un canvi complet perquè la persona recuperi una qualitat de vida digna i funcional.

En els tractaments de rehabilitació oral hi ha un treball en equip en el qual intervenen diferents especialistes dentals com el periodoncista, l’implantòleg, l’ortodoncista i el protodoncista.

Quan es Recomana la Rehabilitació Oral?

Quines són les Fases d’una Rehabilitació Oral?

Què són les Pròtesis?

Les pròtesis dentals són peces dentals artificials que reemplacen a dents absents i poden llevar-se i tornar a col·locar-se en la boca. Amb elles, es retorna al pacient la funció masticatòria, estètica i fonadora.

Les pròtesis actuals es fan a mida per a cada pacient i tenen un aspecte molt natural. A més, en els últims anys s’ha aconseguit augmentar la seva tolerància per part dels pacients.

Tipus de Pròtesi

Segons on es col·loquin les pròtesis en la boca es poden dividir en:

Avantatges de les Pròtesis Dentals Fixes Sobre les Amovibles

Vine i Somriu!

Clínica Dental

C. d'Enric Granados, 90, 92,
08008 Barcelona
93 237 70 70

Vols ser d’Atlàntida?

T’assessorem? Emplena el formulari.

    He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.