Blog Atlàntida Salut

Reprenem de forma progressiva les visites als Centres Mèdics

Atlàntida ha començat de forma progressiva a donar cites als Centres Mèdics d’Enric Granados i Provença. Fins que no s’aixequi el confinament, només es podrà demanar cita presencial en aquells processos ja oberts que el no seguiment per part de l’especialista, comporti un deteriorament de la salut del pacient. Per a casos nous no urgents, caldrà esperar que s’acabi l’estat d’alarma per a tornar a obrir amb normalitat.

Així, a Enric Granados, a més dels serveis d’urgències generals, urgències dentals i urgències ginecològiques, han començat a visitar els metges següents :

 • Aparell Circulatori – Vascular: Dr. Fuentes
 • Oftalmologia: Dra. Martí
 • Ginecologia: Dra. Ribau i Dra. Mateo
 • Traumatologia: Dr. Suñol
 • Cirurgia: Dr. Martí
 • Otorrinolaringologia: Dr. Van Stralen
 • Dermatologia: Dr. Pau
 • Reumatologia: Dra. Ojeda
 • Urologia: Dra. Díaz
 • Cardiologia: Dr. Cusó
 • Clínica del Dolor: Dr. Vázquez

Clínica Dental

També ha iniciat la represa progressiva de l’activitat la Clínica Dental Atlàntida per aquells pacients que no poden posposar els seus tractaments previstos perquè són de caràcter urgent. A partir del 4 de maig, començarem a trucar els pacients que requereixen els serveis que a criteri mèdic s’han d’anar realitzant per donar-los cita. També disposarem d’un doctor per atendre les urgències que  vagin arribant.  La Clínica Dental obrirà mitja jornada de 16 h a 20 h i disposarem d’un o dos odontòlegs per jornada.

Per les circumstàncies actuals i per evitar l’acumulació de persones a les sales d’espera la Clínica Dental, cal disposar de cita prèvia per a les urgències. Quan tinguin una urgència hauran de trucar prèviament al centre per demanar cita que s’intentarà prioritzar en funció de la gravetat del problema.

Centre de Rehabilitació i Podologia

A Provença s’està atenent les rehabilitacions urgents i les crítiques.

També s’ha iniciat la represa progressiva del servei de Podologia. A partir de l’11 de maig, s’activa el servei en horari de matins per a tractaments de caràcter urgent.

De la mateixa manera que a la Clínica Dental, per les circumstàncies actuals i per evitar l’acumulació de persones a les sales d’espera, cal disposar de cita prèvia per a les urgències de rehabilitació i podologia. Quan tinguin una urgència hauran de trucar prèviament al centre per demanar cita que s’intentarà prioritzar en funció de la gravetat del problema.

Protocols de seguretat

Per la tranquil·litat de tots, hem establert els protocols pertinents per garantir la protecció del pacient i de tot el personal:

 • La programació de les visites es farà de manera  espaiada en el temps per evitar aglomeracions a les sales d’espera (no hi haurà mai més de dues persones).
 • Per minimitzar el risc de contagi, evitarem els tractaments que generen aerosols.
 • Tot el personal anirà equipat amb els equips de protecció pertinents.

Per la seguretat de tots, agrairem als pacients que tingueu cita que seguiu els següents consells:

Consells_web

Per consultes, els assegurats poden dirigir-se al tel. 93.217.22.99 i als correus electrònics  atl@atlantida.net o clinicadental@grupatlantida.cat, per consultes relacionades amb la Clínica Dental.

4 Respostes a Reprenem de forma progressiva les visites als Centres Mèdics

 1. Bona tarda.

  Si el servei d’Oftalmologia: Dra. Martí no s’ha activat, segons em van indicar en trucada de telèfon, estaria bé que no aparegués com a “han començat a visitar els metges següents”.

  Se sap quan s’iniciarà el servei?

  Moltes gràcies i bona salut per a tothom.

  • Bon dia Ascensió, els servei d’Oftalmologia s’ha activat per a processos ja oberts que el no seguiment per part de l’especialista, comporti un deteriorament de la salut del pacient, però per a processos no urgents. Els servei no es podrà iniciar amb normalitat fins que s’aixequi la prohibició de visitar.

 2. Desearia saber cuando van a reanudar el servicio de podología, las personas
  mayores ya lo necesitamos.
  Creo que con la medidas de protección adecuadas es un servicio que se podría prestar
  en breve.
  Muchas gracias, saludos

  • Sabemos que las personas mayores lo necesitan, pero no podremos reanudar el servicio de podología hasta que se levante la prohibición que no permite abrir las consultas. Cuando esto suceda reanudaremos el servicio inmediatamente.

Escriure un comentari

Nom*

Email* (never published)

Website

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai: