Maragall

Residencial Maragall

Residencial Maragall és la nova residència per a gent gran d’Atlàntida. Inaugurada el 2021, representa un concepte innovador, professional, proper i modern, on s’han incorporat totes les noves tecnologies per facilitar una qualitat assistencial superior dins de l’àmbit residencial i la ciutat de Barcelona. Situada al 295 de Passeig Maragall, es troba en una ubicació urbana, que ofereix però la tranquil·litat del barri d’Horta-Guinardó i amb vista al jardí.

La residència dona un servei integral i personalitzat per a gaudir del màxim confort durant la seva estada, amb un tracte familiar i el millor equip de professionals especialitzats en l’atenció sociosanitària.

Maragall és una residència pensada perquè et sentis com a casa. Adreçada tant per a gent gran, independentment del nivell d’autonomia, com per persones que necessiten una rehabilitació temporal per convalescència, o respir familiar.

Disposa de les millors instal·lacions per garantir el confort dels usuaris i dels serveis de qualitat pel benestar de les persones i la tranquil·litat dels familiars. Les habitacions estan distribuïdes en 5 plantes que permeten oferir un servei individualitzat per unitats de convivència.

 

A Maragall, com a totes les residències del Grup Atlàntida implementem, el model d’Atenció Centrada en la Persona (ACP). Per a nosaltres cada persona és única i elaborem plans d’atenció individualitzats i projectes de vida des del moment de l’ingrés, (Actualment s’està donant molta rellevància a “Què vol fer” a la residència) que adaptem segons les seves necessitats i preferències.

D’altra banda, Maragall disposa de 30 places de Centre de Dia, on s’ofereix el servei i suport propi de la residència a persones que viuen al seu domicili: així, les persones usuàries del Centre de Dia gaudiran d’una supervisió, estimulació i acompanyament, mantenint els vincles amb la seva família i en l’horari convingut pel seu benestar, podent utilitzar el servei de rehabilitació i menjador, com un resident més.


Beneficis de Maragall

atencio-completa

Atenció completa

benestar-fisic-i-emocional

Benestar físic i emocional

confianca

Confiança

qualitat-de-vida

Qualitat de vida


Preguntes freqüents sobre Maragall

 

Quins tipus d’habitació hi ha als vostres centres? /Puc tenir una habitació per mi sol?

Les nostres residències disposen de tres tipus d’habitació. La doble, que compartiries amb un altre resident, l’individual, que seria per tu sol, i la doble d’ús individual, amb la que gaudiries d’una habitació doble de forma exclussiva.

Puc anar només durant el dia? Teniu centre de dia?

Els nostres centres disposen de centre de dia per acollir persones majors amb certes limitacions, que volen realitzar tallers d’activitats adaptats a les seves necessitats, gaudir de companyia i disposar d’uns serveis comunitaris, de restauració, de suport sociosanitari i de rehabilitació.

Quins tipus de professionals hi ha als vostres centres?

Els centres compten amb equips de professionals que inclouen metges, fisioterapeutes, infermers, psicòlegs, educadors socials, treballadors socials, terapeutes ocupacionals i auxiliars d’enfermeria i geriatria, amb l’objectiu de millorar el benestar i la qualitat de vida dels nostres residents.

Quines activitats realitzeu als vostres centres?

Als nostres centres realitzem activitats dirigides per professionals destinades a preservar i millorar les capacitats físiques i cognitives, a més de fomentar les relacions socials entre els nostres residents.

Amb l’objectiu d’afavorir el bon estat físic dels nostres residents, realitzem activitats com la rehabilitació i la gimnàstica grupal, el taller de psicomotricitat i les sessions individuals de fisioteràpia.

Per tal de mantenir la capacitat per realitzar les activitats de la vida diària i l’autonomia personal, realitzem tallers de motricitat fina i de manualitats.

Per preservar i millorar les funcions cognitives dels nostres residents realitzem activitats com el taller de memòria, el taller ‘Exercitem la ment’, el taller d’estimulació cognitiva o les històries de vida i reminiscència.

Per garantir bones estones d’oci i afavorir les relacions socials entre els nostres residents, realitzem activitats com la tertúlia esportiva, les sessions de musicoteràpia, el taller de ball, el taller d’intel·ligència emocional, el taller d’actualitat online, el taller de premsa i posem a la seva disposició molts jocs i passatemps.

Puc anar a viure amb la meva mascota?

Malauradament, no pots venir a viure a les nostres residències amb mascotes.Residencial Maragall és la nova residència per a gent gran d’Atlàntida. Inaugurada el 2021, presumeix d’un concepte innovador, professional, proper i modern, on s’han incorporat totes les noves tecnologies per facilitar una qualitat assistencial superior dins de l’àmbit residencial i la ciutat de Barcelona.

www.residenciesgrupatlantida.com
Telèfon 931 311 666
Passeig de Maragall, 295
Barcelona 08032

Els teus metges i centres de confiança...

Els trobaràs aquí

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai: