Mas d’Anglí

Entenem la vida

A les residències del Grup Atlàntida oferim serveis integrals, sent sempre la persona l’eix principal de la nostra tasca. El 2004 neix Mas d’Anglí, una residència assistida ubicada a la zona alta de Sarrià, resultat de més de 75 anys d’experiència en l’àmbit sanitari, de l’evolució de les necessitats de la gent gran.

La residència està pensada per acollir gent gran, sola o en parella, que tingui limitacions de capacitat que no li permetin viure de manera autònoma i que creen una excessiva dependència per als seus familiars. Acull no només gent gran per estades prolongades, sinó també altres persones per a períodes més curts, com ara vacances, períodes de recuperació després d’una estada mèdica o quirúrgica en una clínica.

Els espais són adaptats, arquitectònicament pensats per proporcionar seguretat i evitar restriccions d’autonomia dels residents, afavorint l’accessibilitat i l’orientació, però amb serveis propis d’un hotel, garantint la màxima comoditat i benestar.

Es promou i es manté l’autonomia física de la persona gran, amb la detecció i seguiment de les necessitats mèdiques i psicosocials les 24 hores del dia.

A més, el centre organitza els procediments segons la vida de cada resident, intentant respectar els hàbits que seguia a casa seva. Així, prestem les cures i els serveis d’atenció personal, afavorint la privacitat i la independència per tal que cada persona pugui continuar amb el seu ritme de vida, complint els seus desitjos i, en la mesura de les seves capacitats, controlant la seva vida. Quan el grau de dependència és gran, per raons de salut física o de deteriorament cognitiu, aquests residents troben en una de les plantes un àmbit que els està especialment dedicat, on se’ls proporciona una major assistència.

mas-dangli-1

mas-dangli-2


Beneficis de Mas d’Anglí

espais-adaptats

Espais adaptats

estades-curtes-o-prollongades

Estades curtes o prolongades

residents-i-familiars

Residents i familiars, l’eix de la nostra feina

assistencia-integral-com-a-casa

Assistència integral com a casa


Preguntes freqüents sobre Mas d’Anglí

 

Quins tipus d’habitació hi ha als vostres centres? /Puc tenir una habitació per mi sol?

Les nostres residències disposen de tres tipus d’habitació. La doble, que compartiries amb un altre resident, l’individual, que seria per tu sol, i la doble d’ús individual, amb la que gaudiries d’una habitació doble de forma exclussiva.

Puc anar només durant el dia? Teniu centre de dia?

Els nostres centres disposen de centre de dia per acollir persones majors amb certes limitacions, que volen realitzar tallers d’activitats adaptats a les seves necessitats, gaudir de companyia i disposar d’uns serveis comunitaris, de restauració, de suport sociosanitari i de rehabilitació.

Quins tipus de professionals hi ha als vostres centres?

Els centres compten amb equips de professionals que inclouen metges, fisioterapeutes, infermers, psicòlegs, educadors socials, treballadors socials, terapeutes ocupacionals i auxiliars d’enfermeria i geriatria, amb l’objectiu de millorar el benestar i la qualitat de vida dels nostres residents.

Quines activitats realitzeu als vostres centres?

Als nostres centres realitzem activitats dirigides per professionals destinades a preservar i millorar les capacitats físiques i cognitives, a més de fomentar les relacions socials entre els nostres residents.

Amb l’objectiu d’afavorir el bon estat físic dels nostres residents, realitzem activitats com la rehabilitació i la gimnàstica grupal, el taller de psicomotricitat i les sessions individuals de fisioteràpia.

Per tal de mantenir la capacitat per realitzar les activitats de la vida diària i l’autonomia personal, realitzem tallers de motricitat fina i de manualitats.

Per preservar i millorar les funcions cognitives dels nostres residents realitzem activitats com el taller de memòria, el taller ‘Exercitem la ment’, el taller d’estimulació cognitiva o les històries de vida i reminiscència.

Per garantir bones estones d’oci i afavorir les relacions socials entre els nostres residents, realitzem activitats com la tertúlia esportiva, les sessions de musicoteràpia, el taller de ball, el taller d’intel·ligència emocional, el taller d’actualitat online, el taller de premsa i posem a la seva disposició molts jocs i passatemps.

Puc anar a viure amb la meva mascota?

Malauradament, no pots venir a viure a les nostres residències amb mascotes.logo-mas-angli

A Mas d’Anglí les persones grans poden viure com a casa, amb els serveis i l’atenció que es mereixen. Demana per Mas d’Anglí i gaudeix d’avantatges per ser assegurat d’Atlàntida.

www.residenciesgrupatlantida.cat
Telèfon 93 434 22 99
Fax 93 211 18 02

Institut Químic de Sarrià , 43-47
Barcelona 08017

Els teus metges i centres de confiança...

Els trobaràs aquí

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai: