Mas Piteu

Volem cuidar de tu

Les residències del grup Atlàntida ofereixen serveis integrals als seus residents, entenent que ells i els seus familiars són l’eix principal de la nostra feina. El futur que compartim amb vosaltres ens manté fidels als nostres orígens: prioritzar l’assistència personalitzada, alhora que oferim un servei mèdic i social de qualitat amb la formació continuada dels nostres professionals.

T’imagines viure en una residència com a casa teva? Amb Mas Piteu és possible. Oferim serveis integrals als seus residents, unint a les instal·lacions d’un hotel, el tracte personal i càlid d’una llar privada i la professionalitat d’un excel·lent equip mèdic. És un espai pensat perquè els seus residents gaudeixin de la qualitat de vida que es mereixen.

Situat a sobre de la Ronda de Dalt, prop de la Carretera de l’Arrabassada, amb instal·lacions àmplies, còmodes i molt lluminoses, un entorn que convida al benestar físic i emocional.

Així doncs, viure en una residència prop del centre de Barcelona, però en una zona tranquil·la i saludable, traduït en qualitat de vida ja és possible. Residencial Mas Piteu ha fet un gran esforç per obtenir la classificació energètica A, utilitzant energies renovables per poder oferir un valor afegit a les persones, respectant el medi ambient.

Mas Piteu, inaugurat el 2011, ofereix tots els serveis necessaris per atendre a les persones grans, perquè tinguin una vida plena i tranquil·la. A banda d’oferir serveis de residència, el centre de dia de Mas Piteu acull a persones durant el dia, persones que tinguin limitacions i vulguin gaudir de companyia i disposar de serveis comunitaris, de restauració, suport sociosanitari, de rehabilitació i tallers d’activitats adaptats a les seves necessitats.

mas-piteu-1

mas-piteu-2


Beneficis de Mas Piteu

atencio-completa

Atenció completa

benestar-fisic-i-emocional

Benestar físic i emocional

confianca

Confiança

qualitat-de-vida

Qualitat de vida


Preguntes freqüents sobre Mas Piteu

 

Quins tipus d’habitació hi ha als vostres centres? /Puc tenir una habitació per mi sol?

Les nostres residències disposen de tres tipus d’habitació. La doble, que compartiries amb un altre resident, l’individual, que seria per tu sol, i la doble d’ús individual, amb la que gaudiries d’una habitació doble de forma exclussiva.

Puc anar només durant el dia? Teniu centre de dia?

Els nostres centres disposen de centre de dia per acollir persones majors amb certes limitacions, que volen realitzar tallers d’activitats adaptats a les seves necessitats, gaudir de companyia i disposar d’uns serveis comunitaris, de restauració, de suport sociosanitari i de rehabilitació.

Quins tipus de professionals hi ha als vostres centres?

Els centres compten amb equips de professionals que inclouen metges, fisioterapeutes, infermers, psicòlegs, educadors socials, treballadors socials, terapeutes ocupacionals i auxiliars d’enfermeria i geriatria, amb l’objectiu de millorar el benestar i la qualitat de vida dels nostres residents.

Quines activitats realitzeu als vostres centres?

Als nostres centres realitzem activitats dirigides per professionals destinades a preservar i millorar les capacitats físiques i cognitives, a més de fomentar les relacions socials entre els nostres residents.

Amb l’objectiu d’afavorir el bon estat físic dels nostres residents, realitzem activitats com la rehabilitació i la gimnàstica grupal, el taller de psicomotricitat i les sessions individuals de fisioteràpia.

Per tal de mantenir la capacitat per realitzar les activitats de la vida diària i l’autonomia personal, realitzem tallers de motricitat fina i de manualitats.

Per preservar i millorar les funcions cognitives dels nostres residents realitzem activitats com el taller de memòria, el taller ‘Exercitem la ment’, el taller d’estimulació cognitiva o les històries de vida i reminiscència.

Per garantir bones estones d’oci i afavorir les relacions socials entre els nostres residents, realitzem activitats com la tertúlia esportiva, les sessions de musicoteràpia, el taller de ball, el taller d’intel·ligència emocional, el taller d’actualitat online, el taller de premsa i posem a la seva disposició molts jocs i passatemps.

Puc anar a viure amb la meva mascota?

Malauradament, no pots venir a viure a les nostres residències amb mascotes.logo-mas-piteu

A Mas Piteu la gent gran gaudirà d’una atenció completa, com a casa. Demana per Mas Piteu i gaudeix de descomptes per ser assegurat d’Atlàntida.

www.residenciesgrupatlantida.com
Telèfon 93 434 22 55
Carrer de Natzaret, 67-81
Barcelona 08035

Els teus metges i centres de confiança...

Els trobaràs aquí

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai: