Assegurança Empreses

La inversió en salut amb la màxima rendibilitat. Som especialistes en salut per a empreses.

Assegurança Empreses

La inversió en salut amb la màxima rendibilitat. Som especialistes en salut per a empreses.

Benvingut/da

Vols que t’assessorem? Truca’ns, ens encantarà ajudar-te. 93 237 70 70

Assegurança Empreses

Assegurança mèdica per a empreses

El tracte personalitzat que caracteritza a Atlàntida ens permet adaptar per a cada empresa la millor solució segons les seves necessitats.

La nostra experiència i especialització en els serveis de salut avalats pels nostres més de 90 anys d’història, ens permeten

donar l’assessorament i el suport continu que els nostres assegurats precisen.

Atlàntida està compromesa amb la salut dels seus assegurats mitjançant la prevenció i l’ús d’hàbits saludables.
Els nostres Programes de Prevenció i Serveis de benestar del Club Atlàntida estan orientats a mantenir i millorar la seguretat dels teus treballadors i treballadores.

Principals Avantatges
per als Treballadors

Hospitalització

Hospitalització sense cap limitació

Urgències

Atlàntida 24 h per urgències nacionals i internacionals

Les millors clíniques

Accés a les clíniques de referència de Catalunya

Tots els especialistes

Més de 1.000 metges en totes les especialitats

Centre propi

Centre mèdic i centre de rehabilitació i podologia exclusiu per als nostres assegurats

Sense esperes

Accés a totes les proves diagnòstiques sense esperes

Tu tries

Elecció del teu ginecòleg i pediatre de confiança

Salut dental

Assegurança de Salut Dental inclosa

Principals Avantatges
per a l'Empresa

Deduccions fiscals per l’empresa i el treballador

El 100% de les primes abonades per l’empresa poden deduir- se com a despesa social a la declaració de l'Impost de Societats. Pel que fa als treballadors, els primers 500 € per assegurats no tributen com retribució en espècie.

Millora del grau de satisfacció dels treballadors

El treballador gaudeix de la comoditat i rapidesa en l’accés als serveis, l’atenció personalitzada i la possibilitat d’incloure a familiars directes.

Disminució de l’absentisme

La facilitat i la rapidesa de l’accés als serveis mèdics permet reduir els temps d’absència dels treballadors i, en conseqüència, la millora de la productivitat empresarial.

Major compromís del treballador amb l’empresa

Les assegurances de salut són considerades com una atenció de l’empresa des d’una perspectiva humana i propera, fet que incrementa el sentiment de fidelitat a la companyia.

Foment de la conciliació familiar i laboral

Per al treballador, l’assegurança de salut és un avantatge social que reverteix en tots els aspectes de la seva vida, i s’incrementa amb el fet de poder incloure en la mateixa pòlissa els seus familiars.

Aquesta pòlissa està disponible amb copagament (Infinity10) o sense copagament (Infinity).

Tarifes copagaments

Vols ser d’Atlàntida?

T’assessorem? Emplena el formulari.

  He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.
  Please prove you are human by selecting the key.

  Atlàntida Centre Mèdic

  C. d'Enric Granados, 90, 92, Eixample
  08008 Barcelona, España
  Telèfon: 93 217 22 99

  Assegurança mèdica per a empreses a Barcelona

  Protegeix el teu equip amb la nostra assegurança de salut per a empreses a Barcelona

  En el dinàmic entorn empresarial actual, la salut dels empleats s’ha convertit en un aspecte fonamental per a l’èxit i l’estabilitat de qualsevol empresa.

  La nostra assegurança mèdica per a empreses a Barcelona està dissenyat per a donar una seguretat integral, assegurant que tant ocupadors com empleats comptin amb la tranquil·litat de tenir accés a serveis mèdics de qualitat.

  En Atlàntida, comprenem que la salut del teu equip és una inversió inavaluable i, per tant, oferim un servei especialitzat dissenyat per a cobrir totes les necessitats mèdiques del teu personal.

  El nostre equip d’experts treballa per a proporcionar una gamma completa de cobertures que abordin des de consultes mèdiques rutinàries fins a intervencions quirúrgiques i tractaments especialitzats. Ens esforcem per crear una assegurança on l’atenció mèdica sigui accessible i eficient, permetent que els teus empleats rebin el tractament necessari sense preocupacions financeres.

  Confia en la nostra assegurança de salut per a PIMES a Barcelona

  En un món empresarial en constant evolució, les PIMES juguen un paper fonamental en el desenvolupament econòmic i la innovació. En Atlàntida, entenem les necessitats úniques de les petites empreses, i per això també oferim serveis personalitzats dissenyats per a impulsar el creixement i l’èxit sostenible del teu negoci.

  Oferim una assegurança mèdica per a empreses a Barcelona totalment adaptat a les PIMES. Garantim la teva salut, la dels teus empleats i, per tant, la del teu negoci, i ens encarreguem de solucionar tota classe de problemes de la forma més eficaç possible.

  Garanteix la salut del teu equip amb la nostra assegurança mèdica per a empreses a Barcelona

  En triar la nostra assegurança Mèdica per a empreses a Barcelona, no sols estàs invertint en la salut dels teus empleats, sinó també en la resiliència i la continuïtat del teu negoci. Les necessitats dels teus empleats seran úniques, i per això oferim un pla de salut personalitzat per a la teva empresa.