FAQ's

Preguntes freqüents. Atlàntida assegurances.

A Atlàntida procurem adaptar-nos a les necessitats dels nostres assegurats i assegurades i donem la possibilitat de contractar les assegurances amb copagament o sense. Contacti amb el departament comercial que li explicarà els diferents tipus de pòlissa adaptats a les seves necessitats.

Telèfon de contacte comercial 93.237.70.70

Els ingressos a clínica son sempre en habitació individual i l’acompanyant té dret a llit per a ell i, en cas d’intervenció quirúrgica, té coberta la manutenció (esmorzar, dinar i sopar) dels 3 primers dies.

Amb la pòlissa LLIURE.MIX et reemborsarem el 80% de les despeses del teu ginecòleg amb un límit de 60 € per visita i 214 € per la revisió ginecològica anual.

També t’oferim la mateixa cobertura en Pediatria amb un límit de 45 € per visita.

Contacti amb el departament d’atenció a l’assegurat i l’informaran de les cobertures de la seva assegurança.

Per anar al metge i per fer la majoria de proves diagnòstiques tan sols necessites la teva targeta d’assegurat o assegurada. Només fa falta autorització pels ingressos a clínica i per algunes proves especials, però no caldrà que et desplacis a les nostres oficines, ja que ho pots gestionar per mail o telèfon.

Correu de sol·licitud d’autoritzacions o consultes:  atl@atlantida.net
Telèfon 93.217.22.99

El Centre Mèdic Atlàntida va nàixer amb la voluntat d’oferir als nostres assegurats unes instal·lacions al cor de Barcelona, amb un servei pròxim, de confiança i amb totes les especialitats possibles per a la teva màxima comoditat. Però mai com a servei excloent de la resta de professionals del nostre quadre.

T’oferim el nostre Centre com una opció més dintre dels més de 1000 metges del nostre quadre facultatiu.

El nostre quadre mèdic et dona cobertura a tot Catalunya. 

A la resta d’Espanya disposa del Servei d’Urgència a Desplaçats que en cas de qualsevol urgència et dona la mateixa cobertura. El telèfon d’urgències és 91 334 31 57.

I en cas de viatjar a l’estranger disposes del Servei d’Assistència Internacional en viatge que et cobreix, en desplaçaments de fins a 60 dies, les despeses d’assistència mèdica fins a 12.000 € i la repatriació entre d’altres serveis.

Si estant de viatge a l’estranger necessites anar al metge, és imprescindible trucar al Telèfon d’Assistència en Viatge, en cas d’urgències a l’estranger: (+34) 934 964880.

Cobertures per desplaçats fora d’Espanya

Coverage for displaced people outside of spain

Vols ser d’Atlàntida?

T’assessorem? Emplena el formulari.

  He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.
  Please prove you are human by selecting the house.

  Atlàntida Centre Mèdic

  C. d'Enric Granados, 90, 92, Eixample
  08008 Barcelona, España
  Telèfon: 93 217 22 99