Centres Mèdics

A Atlàntida ens enorgullim de poder oferir a tots els nostres assegurats i assegurades unes instal·lacions pròpies, innovadores i equipades, dotades de la calidesa i humanitat que ens són pròpies, per estar més a prop teu.

Centres Mèdics

A Atlàntida ens enorgullim de poder oferir a tots els nostres assegurats i assegurades unes instal·lacions pròpies, innovadores i equipades, dotades de la calidesa i humanitat que ens són pròpies, per estar més a prop teu.

Centres Mèdics Atlàntida

Centres Mèdics a Barcelona

Les nostres instal·lacions es troben al cor de Barcelona. Des de 1996, el Centre Mèdic Atlàntida i la Clínica Dental del carrer d’Enric Granados i el Centre de Rehabilitació del carrer Provença 111, posen a disposició de les persones assegurades amb nosaltres els serveis d’atenció personal, servei d’urgències, consultori, especialistes i salut dental.

També comptem amb la col·laboració dels centres mèdics més importants de Catalunya. Més de cinquanta clíniques i hospitals especialitzats, escollits per la seva reputació, experiència i qualitat de servei, que garanteixen la millor atenció a qualsevol punt de la geografia catalana.

Gestiona des d’aquesta web les cites amb el centre mèdic de manera online. Reserva hora amb els nostres especialistes a qualsevol moment del dia.

Ara pots tenir un vídeo consulta amb el teu metge/ssa o especialista amb el servei de

Telemedicina que posem a l'abast de totes les persones assegurades. Us podreu connectar des del telèfon mòbil o des de l'ordinador, sempre des d'un entorn segur i respectant la vostra privacitat. Aquest tipus de vídeo consultes estan pensades principalment per a la revisió d'analítiques, l'evolució de la simptomatologia, per al control d'algun tipus de pacients crònics. Un servei que sempre ajuda per estrènyer els vincles entre l'equip mèdic i el pacient.

Preguntes freqüents sobre el nostre Centre Mèdic

Al Centre Mèdic Atlàntida disposem d’un ampli equip mèdic, format per especialistes en: Al·lergologia, Aparell circulatori-vascular, Aparell digestiu, Aparell respiratori, Cardiologia, Cirurgia general, Clínica del dolor, Dermatologia, Dietista-nutricionista, Endocrinologia, Endodòncia, Ginecologia-tocologia, Higiene dental, Homeopatia, Implantologia, Infermeria, Medicina esportiva, Medicina estètica, Metge de capçalera, Neurologia, Odontologia, Oftalmologia, Ortodòncia, Otorrinolaringologia, Pediatria, Periodòncia, Podologia, Pròtesi sobre implant, Psicologia, Rehabilitació, Reumatologia, Teràpies manuals, Traumatologia, Traumatologia infantil, Urgències, Urologia.

L’horari d’atenció del Centre Mèdic és de dilluns a divendres, de 8:00 a 20:30, i dissabtes de 9:00 a 13:00, tot i que les visites  depenent de l’horari de cada professional. Pots consultar la disponibilitat de cada metge accedint a la Cita Prèvia des d’aquesta web.

Sí, pots venir al Centre Mèdic d’urgències de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 i dissabte de 9:00 a 13:00.

El Centre Mèdic Atlàntida està situat al cor de Barcelona, al carrer Enric Granados, 90-92, a tocar de la parada de Provença dels Ferrocarrils de la Generalitat i del metro de Diagonal (L3 i L5). També pots arribar fàcilment amb els autobusos  6, 7, 33, 34, 54, 58, 64, 66, 67, 68, H8 i V15.

On estem

Centre de Rehabilitació i Podologia

C/ Provença, 111 08029 Barcelona
Tel 933 68 02 70

Vols ser d’Atlàntida?

T’assessorem? Emplena el formulari

    He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.
    Please prove you are human by selecting the tree.