Actualment esteu veient Grup Atlàntida posa en marxa la tercera residència de gent gran

Grup Atlàntida posa en marxa la tercera residència de gent gran

Grup Atlàntida segueix creixent i acaba d’estrenar la seva tercera residència per a la tercera edat: Residencial Maragall. És en un edifici que s’ha construit al Passeig Maragall de Barcelona i que té una superfície de 4.000 metres quadrats repartits en 7 plantes, cinc de les qual són d’habitacions. Les instal·lacions de Residencial Maragall inclouen també un ampli jardí en dos nivells orientat al sud i dues terrasses.

Residencial Maragall  culmina un procés que es va iniciar a principis d’aquest segle, quan Grup Atlàntida va apostar per la tercera edat i els centres assistits. El grup es va fundar al 1927 com a asseguradora mèdica, que continua sent la seva activitat principal, i en aquests anys també ha obert un centre mèdic, una clínica dental, una clínica estètica i ha creat una marca (Dependentia) especialitzada a prestar serveis a la gent depenent.

Ha suposat una inversió de 12 milions d’euros

Residencial Maragall és la residència més gran de Grup Atlàntida, ja que en total disposa de 125 places. Les altres dues residències, Mas Piteu i Mas d’Anglí, en tenen 93 cadascuna. Mas d’Anglí es va posar en marxa l’any 2004 i va ser la primera del grup. Mas Piteu es va obrir el 2011 i ara just celebra el desè aniversari, amb un seguit d’actes que començaran aquest febrer. Entre ells, una exposició titulada “10 anys, 10 vides”, que repassa aquesta primera dècada a partir dels testimonis de 10 persones vinculades a Mas Piteu.

La nova residència del Passeig Maragall ha suposat una inversió de 12 milions d’euros.

 

 

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat