Fòrum Atlàntida ‘L’exposició solar i el càncer de pell’

 

S’apropa l’estiu i prendre el sol es converteix en una de les activitats estrella d’aquesta època de l’any. Prendre el sol amb moderació seguint unes pautes per protegir-nos ens pot proporcionar importants beneficis per a la nostra salut. Tot i això, cal tenir molt present que una exposició excessiva als raigs ultraviolats o una manca de protecció comporten una sèrie de riscos i perills que poden tenir greus conseqüències per a l’organisme.

El proper dijous 30 de juny, a les 19:00, el Dr. Ignasi Pau, dermatòleg del Centre Mèdic Atlàntida, oferirà una xerrada en què ens aproparà tots els beneficis i els riscs associats a l’exposició solar, donarà consells pràctics per minimitzar-ne els efectes indesitjats i aportarà nocions senzilles per ajudar a detectar lesions cutànies sospitoses.

Hi ha una forma saludable de gaudir del sol? Com ens podem protegir de manera efectiva de l’excés d’exposició solar? Quan hem de sospitar d’una piga o una taca?

Pots confirmar la teva assistència enviant un correu electrònic a l’adreça atl@atlantida.cat

T’esperem a l’Hotel Granados 83, Carrer Enric Granados, 83, de Barcelona, a tocar del Centre Mèdic Atlàntida.

En aquest video, el Dr. Pau ens presenta els principals continguts de la xerrada.

Cartell Fòrum Atlàntida 'L'exposició al sol i el càncer de pell'

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat