Neix el nou espai virtual d’Experiències Atlàntida

AdobeStock_346657410_2_600PX

T’agrada cuidar-te físicament i emocionalment? Ara amb l’espai virtual Experiències Atlàntida ho tens més fàcil. Aquest espai gratuït ofereix, a tots els assegurats d’Atlàntida, activitats i continguts per mantenir la salut física i emocional a casa amb cursos de ioga, pilates o tonificació, receptes saludables i meditacions per una millor gestió de la situació actual. Amb aquesta iniciativa, Atlàntida  vol ajudar els seus assegurats a tenir cura de la seva salut física i emocional i a reincorporar-se a la nova normalitat d’una manera saludable.

L’espai virtual està desenvolupat amb la col·laboració de Biwel, una empresa experta en el disseny de programes de benestar integral per a les persones. El programa
pretén fomentar hàbits saludables per millorar la salut dels assegurats d’Atlàntida i oferir activitats i continguts de qualitat per mantenir la salut física i emocional a casa i impulsar activitats en família i amb interacció amb altres companys de feina per a les persones que fan teletreball.

Per això, l’espai està segmentat en tres blocs de continguts: Mou-te, Assaboreix i Emociona’t. La secció Mou-te agrupa tots els recursos relacionats amb la salut física. És, doncs, un complet gimnàs virtual amb més de 300 vídeos repartits en 12 sales: des de ioga o pilates, fins a indoor cycling o tonificació. També hi ha previstos diversos tallers en streaming.

EL TEU GIMNÀS VIRTUAL, + DE 300 VÍDEOS EN 12 SALES
1. Ioga 7. Hit
2. Pilates 8. Indoor Cycling
3.  Ball 9. Crema greixos
4. Estiraments 10. Tabata
5. Escalfaments 11. Tonificació
6. Pauses actives 12. Tornada a la calma

A la secció Assaboreix, els assegurats poden accedir a més de 100 receptes saludables i plans nutricionals per a diferents tipus de dietes (omnívores, vegetarianes, veganes…). També inclou diversos articles sobre falsos mites de l’alimentació saludable.

Finalment, el bloc Emociona’t inclou un programa de meditació amb més de 50 vídeos enfocats a relaxar la ment i aprendre a pensar en positiu. També aplega articles amb eines pràctiques de gestió emocional per superar les dificultats de la reincorporació a les rutines diàries però amb els canvis que ha provocat la pandèmia.

La plataforma és accessible a través de l’espai sóc soci de la pàgina web d’Atlàntida i amb els codis d’entrada habituals (número de soci i contrasenya). L’espai virtual, de moment, només està disponible en castellà, tot i que s’està treballant per disposar ben aviat de la versió catalana. També s’està treballant perquè s’hi pugui accedir des de l’app d’Atlàntida.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat