Dependentia

Persones que atenen a persones

Hi ha moments a la vida que, degut a un imprevist com un accident, una intervenció quirúrgica o bé situacions que es donen de manera progressiva, com una malaltia degenerativa, el ritme de vida habitual s’altera. Aquesta realitat genera un problema que, sovint, té difícil solució ja que no pot ser assumit pels membres del cercle familiar.

Per aquest motiu el 2001 Atlàntida va crear Dependentia, una empresa de serveis d’atenció domiciliària. Una solució ràpida i eficaç que ens permet mitigar els efectes o restaurar l’equilibri familiar. Persones que cuiden persones, sempre orientant els objectius a proporcionar el millor servei possible als nostres clients, ja siguin persones – tant gent gran, com persones malaltes o accidentades, amb discapacitat, com maternitat i infantesa – o una gran empresa.

Destinem els nostres esforços a aportar el suport necessari per al desenvolupament de les activitats de la vida diària, potenciant l’autonomia personal i millorant la qualitat de vida de les persones i el manteniment de la seva autoestima; facilitant la comunicació amb l’exterior com una via per mantenir la integració de la persona en el seu entorn social; oferint orientació familiar per a la cura de persones amb dependència; i afavorint la intervenció vers crisis personals, socials o sanitàries.

El futur que compartim amb vosaltres ens manté fidels als nostres orígens. Continuem prioritzant l’assistència personalitzada, alhora que oferim atenció mèdica de qualitat amb la formació continuada dels nostres professionals. Un equip mèdic que reuneix les qualitats professionals i personals òptimes per tal de garantir el millor servei, ja siguin d’atenció personal directa, especialistes com l’equip de seguiment pluridisciplinar.


Descomptes especials pels assegurats d’Atlàntida en tots els serveis d’atenció domiciliària i dependència, truca al 93 434 28 30 i t’assessorarem. Més informació


Beneficis de Dependentia

ic-atencio-personalitzada

Atenció personalitzada

cura-a-domicili

Cura a domicili de qualitat

la-nostra-prioritat

La nostra prioritat, la teva tranquil·litat

equip-medic-professional

Equip mèdic professional


Preguntes freqüents sobre Dependentia

 

En què consisteixen els serveis d’atenció domiciliària?

Són assistència en el propi domicili de la persona per atendre les seves necessitats bàsiques, higiene personal, mobilitat, alimentació,… com altres serveis especialitzats destinats a assistir i rehabilitar situacions de pèrdua d’autonomia o dependència transitòria (fisioteràpia, podologia, logopèdia,…)

En quins casos estan indicats els serveis d’atenció domiciliària?

Per totes aquelles persones de qualsevol edat, que necessitin ajuda per realitzar les seves activitats quotidianes. Persones majors amb dependència, persones amb discapacitat, nens, persones accidentades o amb periodes transitoris de dependència.

Quins tipus de professionals treballen en atenció domiciliària?

Dependentia és una entitat formada per metges, infermeres, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, podòlegs, educadors socials, assistents socials, auxiliars de geriatria i infermeria, netejadors per qualsevol servei que puguis necessitar

Els professionals tenen formació específica?

Sí, tots els professionals tenen formació específica, que els acredita tècnica i legalment per realitzar cada tasca específica.

Si no volgués ingressar a un familiar en una residència, puc tenir ajuda a casa?

A Dependentia s’ encarreguen del més mínim detall, perquè pugui seguir residint en el seu domicili però amb les cures d’un centre residencial.

Què tinc que fer per contractar un servei d’atenció domiciliària?

Posa’t en contacte amb nosaltres i et faran una visita gratuïta al teu domicili per valorar les necessitats de la persona i posar en marxa el servei.

Existeix un mínim o un màxim d’hores que calgui contractar?

No, no hi ha cap limitació i el servei es fa totalment a mida.

Què passa si el treballador que m’envieu no m’agrada?

Tot el personal ha passat un procés de selecció tenint en compte les seves aptituds i actituds. El personal ha d’encaixar corretament amb les necessitats de la persona atesa, si no fos així, s’encarregarien de buscar una altra persona amb el perfil adequat.

Responsabilitats legals d’empresa, treballador i usuari

Tot el personal està contractat pel Règim General de la Seguretat Social, de manera que els usuaris estan coberts de totes les responsabilitats legals i laborals.logo-dependentia

Demana per Dependentia, explica quines són les teves necessitats i per ser assegurat d’Atlàntida gaudeix de condicions especials.

www.dependentia.es
Telèfon 93 434 28 30
Fax 93 434 28 31
Provença, 111
Barcelona 08029

Els teus metges i centres de confiança...

Els trobaràs aquí

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai: