Atenció Domiciliària

Persones que atenen persones.

Atenció Domiciliària

Persones que atenen persones.

Atenció Domiciliària

Hi ha moments a la vida que, degut a un imprevist com un accident, una intervenció quirúrgica o bé situacions que es donen de manera progressiva, com una malaltia degenerativa, el ritme de vida habitual s’altera. Aquesta realitat genera un problema que, sovint, té difícil solució perquè no pot ser assumit pels membres del cercle familiar.

Per aquest motiu el 2001 Atlàntida va crear Dependentia, una empresa de serveis d’atenció domiciliària. Una solució ràpida i eficaç que ens permet mitigar els efectes o restaurar l’equilibri familiar. Persones que cuiden persones -tant persones grans com persones malaltes o accidentades, amb discapacitat, o per maternitat i infància-. Sempre orientant els objectius a proporcionar el millor servei possible als nostres clients, ja siguin particulars o empreses. 

Destinem els nostres esforços a aportar el suport necessari per al desenvolupament de les activitats de la vida diària, potenciant l’autonomia personal i millorant la qualitat de vida de les persones i el manteniment de la seva autoestima; facilitant la comunicació amb l’exterior com una via per mantenir la integració de la persona en el seu entorn social; oferint orientació familiar per a la cura de persones amb dependència; i afavorint la intervenció vers crisis personals, socials o sanitàries.

El futur que compartim amb vosaltres ens manté fidels als nostres orígens. Continuem prioritzant l’assistència personalitzada, alhora que oferim atenció mèdica de qualitat amb la formació continuada dels nostres professionals. Un equip mèdic que reuneix les qualitats professionals i personals òptimes per tal de garantir el millor servei, ja siguin d’atenció personal directa, especialistes com l’equip de seguiment pluridisciplinari.

Descomptes especials pels assegurats d’Atlàntida en tots els serveis d’atenció domiciliària i dependència, truca al 93 434 28 30 i t’assessorarem. Més informació

Principals Beneficis

Atenció personalitzada

Cura a domicili de qualitat

La nostra prioritat,
la teva tranquil·litat.

Equip mèdic professional

Preguntes Freqüents sobre Atenció Domiciliària

Són assistència en el propi domicili de la persona per atendre les seves necessitats bàsiques, higiene personal, mobilitat, alimentació…, com altres serveis especialitzats destinats a assistir i rehabilitar situacions de pèrdua d’autonomia o dependència transitòria (fisioteràpia, podologia, logopèdia…,)

Per totes aquelles persones de qualsevol edat, que necessitin ajuda per acomplir les seves activitats quotidianes. Persones majors amb dependència, persones amb discapacitat, nens, persones accidentades o amb períodes transitoris de dependència.

Dependentia és una entitat formada per metges, infermeres, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, podòlegs, educadors socials, assistents socials, auxiliars de geriatria i infermeria, netejadors per qualsevol servei que puguis necesitar.

Sí, tots els professionals tenen formació específica, que els acredita tècnicament i legalment per dur a terme cada tasca específica.

A Dependentia ens encarreguem del més mínim detall, perquè pugui continuar residint en el seu domicili però amb les cures d’un centre residencial.
Posa’t en contacte amb nosaltres i et faran una visita gratuïta al teu domicili per valorar les necessitats de la persona i posar en marxa el servei.

No, no hi ha cap limitació i el servei es fa totalment a mida.

Tot el personal ha passat un procés de selecció tenint en compte les seves aptituds i actituds. El personal ha d’encaixar correctament amb les necessitats de la persona atesa, si no fos així, s’encarregarien de buscar una altra persona amb el perfil adequat.

Tot el personal està contractat pel Règim General de la Seguretat Social, de manera que els usuaris estan coberts de totes les responsabilitats legals i laborals.

Vols ser d’Atlàntida?

T’assessorem? Emplena el formulari.

    He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.
    Please prove you are human by selecting the truck.

    Atlàntida Dependència

    C/ Provença, 111 08029 Barcelona
    Tel 93 434 28 30