Blog Atlàntida Salut

Atlàntida, amb el Dakar

RBG Sport Racing, corredoria d’assegurances i Atlàntida han tancat un acord amb Televisió de Catalunya per patrocinar a Esport 3 una secció del programa que es farà sobre la pròxima edició del Dakar, el ral·li més dur del món. L’acord que s’ha signat inclou també la corredoria d’assegurances RBG Racing Sport Coverage, especialitzada en el món del motor, que comercialitza les assegurances d’Atlàntida per a pilots amateurs de circuits tancats que participen en proves no oficials i necessiten una cobertura en cas de sinistre.

Atlàntida disposa de dues pòlisses -una per a motocicletes i l’altra per a cotxes i karts- que ofereixen unes cobertures eficients a uns preus molt competitius. En tots dos casos, l’assegurança preveu les despeses d’assistència sanitària en cas d’accident de manera il·limitada durant un mínim d’un any. 

La corredoria RBG està especialitzada en assegurances a pilots amateurs en circuit tancat des que va detectar que hi havia una mancança en aquest àmbit. A partir d’aquí, van crear, conjuntament amb Atlàntida, un programa privat d’assegurances de motor que engloba accidents, responsabilitat civil i contingències. Aquesta és una solució que els circuits privats del país agraeixen perquè d’aquesta manera RBG s’ocupa de tot allò relacionat amb les pòlisses, que garanteixen les mateixes prestacions que l’assegurança obligatòria esportiva i una assistència 24 hores al dia set dies a la setmana.

A partir del gener, doncs, RBG i Atlàntida seran presents a les retransmissions del Dakar per la cadena Esport 3 de Televisió de Catalunya, una cita imprescindible per als amants del motor.

Escriure un comentari

Nom*

Email* (never published)

Website

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai: