Actualment esteu veient “Parlar amb els pacients és una part molt important de la nostra feina”

“Parlar amb els pacients és una part molt important de la nostra feina”

Entrevista amb Jordi Mercè Klein, cardiòleg de la nova Unitat de Cardiologia d’Atlàntida.

Jordi Mercè Klein és cardiòleg de la nova Unitat de Cardiologia que hem posat en marxa al Centre Mèdic Atlàntida. Té una llarga trajectòria professional en què sempre ha combinat la feina en centres públics de referència amb clíniques privades de prestigi, seguint la seva voluntat de servei al pacient.

L’hem entrevistat per conèixer de primera mà el plantejament de la nova Unitat de Cardiologia i el balanç, a ben poques setmanes de la seva posada en marxa, no pot ser més positiu. Estem molt contents perquè en el mateix centre podem fer totes les proves necessàries per fer un diagnòstic complet del o la pacient, perquè comptem amb: ecocardiograma doppler color d’última generació, holter de tensió arterial, holter d’electrocardiograma i ergòmetre per fer proves d’esforç. [aquí podeu saber-ne els detalls].

D’aquesta manera, els assegurats d’Atlàntida estalvien sobretot temps, ja que no han de visitar centres diferents segons les proves que els recomanin els metges. En un sol lloc, poden fer-se els controls més complets amb tots els aparells, obtenir un diagnòstic i fer-ne un seguiment.

Però més enllà dels aparells, el doctor Mercè explica que no concep la seva feina sense “parlar amb els pacients”. “És una part molt important de la nostra feina”, diu, per saber els seus antecedents, els seus símptomes i buscar els tractaments adients i un bon seguiment de la persona. També ens parla de les malalties cardíaques més comunes segons l’edat i consells per prevenir-les.

Podeu veure l’entrevista completa amb Jordi Mercè Klein aquí.

Per concertar cita amb la nova Unitat de Cardiologia, podeu fer-ho a través de l’App d’Atlàntida o trucant al Centre Mèdic Atlàntida al telèfon 93 217 22 99.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat