Atlàntida col·labora amb el Club Open Natura de BTT

Atlàntida ha firmat un acord de col·laboració amb el Club Open Natura de bicicleta de muntanya per aquest any 2022. La imatge d’Atlàntida estarà present a les diverses proves que el club porta a terme al llarg de l’any a diferents punts de Catalunya i que porten el nom de Circuit Open Natura. La col·laboració també s’estén a altres esdeveniments que du a terme el club, com el Collserola 1000 o el Ter Bike Experience.

“L’esport és un gran aliat en la prevenció de moltes malalties i per Atlàntida és molt important col·laborar amb activitats esportives que fomenten un estil de vida saludable”, assegura Pere Abelló, CEO de la companyia. En aquest sentit, la primer asseguradora de Barcelona acaba de llençar al mercat la pòlissa Infinity Sport. Es tracta d’una assegurança mèdica adaptada a les necessitats dels esportistes, amb cobertures  específiques com la prova d’esforç, sessions de fisioteràpia esportiva o servei de nutricionista, entre d’altres.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat