Nous temps, nova imatge corporativa de Grup Atlàntida

L’any 1927, els doctors Abelló i Rosell van fundar la que avui és, per edat, la primera asseguradora mèdica de Barcelona. En aquell moment n’existien algunes de semblants. Avui, quasi 95 anys després, la majoria d’aquestes empreses o entitats han desaparegut i Atlàntida pot presumir de ser l’única asseguradora mèdica de Barcelona que durant tres generacions ha estat dirigida per les tres famílies de l’inici: els Abelló, els Rabassa i els Pueyo. 

 

A partir de l’any 2000, Atlàntida va començar a diversificar la seva activitat cap als sectors de la tercera edat i les persones amb diversitat funcional. Avui, Atlàntida s’ha convertit en un grup especialitzat en salut i benestar que cerca millorar la qualitat de vida de les persones durant totes les etapes de la vida a través de serveis integrals:

  • Atlàntida Assegurances (mèdiques, accidents, decessos, viatges, etc.)
  • Atlàntida Centre Mèdics (Centre mèdic, Centre de rehabilitació i podologia, Clínica dental, Clínica estètica)
  • Atlàntida Dependència atén persones amb diversitat funcional física, intel·lectual i sensorial de totes les edats i circumstàncies.
  • Atlàntida Residències. Mas d’Anglí, Mas Piteu i Maragall ofereixen a les persones grans un lloc per viure com a casa, amb espais enjardinats, activitats, restauració adaptada als gustos i necessitats dels residents i amb una atenció personalitzada, professional i de qualitat.

 

Ha arribat el moment que la nostra identitat reflecteixi aquesta nova Atlàntida. Per això partint de la nostra història hem transformat la nostra identitat per projectar-nos al futur i poder seguir tenint cura de les persones com es mereixen i amb la qualitat i la professionalitat que ens caracteritzen.

Amb aquesta nova identitat volem donar una imatge que transmeti els valors que sempre han format part del nostre ADN -humanitat, proximitat, empatia, inclusivitat, cura, serveis als altres-, que reflecteixi modernitat, solidesa, solvència i qualitat i que unifiqui tots els productes i serveis d’Atlàntida d’una manera senzilla i amigable.

Canviem la imatge corporativa de les empreses del grup, però mantenim el nostre propòsit des de fa quasi 95 anys: tenir cura de tu i dels teus d’una manera propera, humana i sempre amb la persona al centre dels nostres serveis.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat