Actualment esteu veient El Centre Mèdic Atlàntida incorpora una nova Unitat de Cardiologia als seus serveis

El Centre Mèdic Atlàntida incorpora una nova Unitat de Cardiologia als seus serveis

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), les malalties cardiovasculars provoquen la mort de 17,9 milions de persones l’any i són responsables del 32% de les defuncions d’arreu del món. A Catalunya, segons el Pla director de malalties cardiovasculars 2022-2023 són la primera causa de defunció entre les dones (26,5%) i la segona entre els homes (21,9%). 

A Atlàntida som molt conscients de la importància que té per a la salut de les persones una bona prevenció i tractament d’aquestes malalties i, per això, aquest mes de març, coincidint amb el Dia Europeu per a la Prevenció del Risc Cardiovascular, posarem en marxa al Centre Mèdic Atlàntida una nova Unitat de Cardiologia, liderada pel cardiòleg Eduard Larrousse, amb una reconeguda experiència i compromís amb la salut cardiovascular.

Volem cuidar el teu cor amb la millor tecnologia i els millors professionals. Per això, la nova Unitat de Cardiologia del Centre Mèdic Atlàntida està equipada amb tecnologies i serveis avançats com:

1. ECO Doppler Cardíac: Aquesta tecnologia proporciona imatges detallades del cor, permetent una anàlisi exhaustiva del flux sanguini. És una eina clau per al diagnòstic precís de patologies cardíaques diverses, ja que dona informació sobre el funcionament i la mida del cor i sobre  l’estat de les vàlvules cardíaques.

2. Ergometria (prova d’esforç amb bicicleta estàtica): Avaluem la resposta del cor a l’esforç físic mitjançant aquesta prova, proporcionant informació crucial per a la identificació de possibles anomalies i la definició de plans de tractament personalitzats.

3. Holter Cardíac i mapa cardíac: Introduïm tecnologies de monitorització contínua que permeten una visió detallada del ritme cardíac i de la pressió arterial durant un període de 24 hores. Aquesta vigilància constant facilita una comprensió més profunda de la salut cardíaca del pacient.

4. Electrocardiograma: Aquesta prova avalua l’activitat elèctrica del cor i és essencial per a la identificació i seguiment de trastorns cardíacs.

L’equip del doctor Larrousse et farà un seguiment personalitzat i et donarà les millors solucions per a prevenir i tractar les malalties del cor. 

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat