El Centre Mèdic Atlàntida comença la campanya de vacunació de la grip 2019

Aquesta setmana ha començat al Centre Mèdic Atlàntida la campanya de vacunació de la grip 2019. Des d’ara i fins al mes de novembre, els assegurats d’Atlàntida que ho desitgin podran vacunar-se de la grip al nostre centre mèdic. Enguany, subministrarem la vacuna tetravalent que inclou 4 soques diferents de la grip i, per tant, ofereix un grau més elevat de protecció a les persones que es vacunen.
Per als assegurats d’Atlàntida la punxada és gratuïta i només han de pagar el cost de la vacuna, que enguany és de 15 €. Per vacunar-te, l’únic que has de fer és venir al Centre Mèdic Atlàntida i te la posarem. En cap cas, no cal demanar hora ni passar pel metge.

Si estàs interessat a saber més sobre la campanya de vacunació de la grip 2019, llegeix l’article que n’hem fet al blog.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat