Fòrum Atlàntida ‘Les malalties neurodegeneratives: Alzheimer i Parkinson

Les malalties neurodegeneratives són aquelles que afecten el sistema nerviós, provocant la mort de neurones i la degeneració del teixit nerviós, donant lloc a diferents manifestacions neuropsicològiques que s’expressen de manera diferent en funció de la patologia.

El proper dijous 29 de juny, a les 19:00, Enrique Gómez, psicòleg del Centre Mèdic Atlàntida, oferirà una xerrada sobre les malalties neurodegeneratives, posant el focus en l’Alzheimer i el Parkinson, que són dues de les malalties neurodegeneratives que més preocupen a la societat actual, per la seva gran prevalència i per les conseqüències que tenen per a la persona i la seva família.

És possible prevenir l’Alzheimer i el Parkinson?
Quins són els símptomes d’alerta d’Alzheimer i Parkinson?
Per què és important el diagnòstic precoç?
Podem retardar l’evolució dels símptomes?
Quins tractaments farmacològics i no farmacològics existeixen per a l’Alzheimer i el Parkinson?De totes aquestes qüestions, en parlarem el proper dijous 29 de juny, a les 19:00, al Restaurant Bellavista del jardín del norte, Carrer Enric Granados, 86-88, a tocar del Centre Mèdic Atlàntida.
Pots confirmar la teva assistència trucant al 93 217 22 99 o enviant un correu electrònic a l’adreça comunicacio@atlantida.cat
T’esperem!
FORUMS ATLANTIDA_A4_ALZHEIMER I PARKINSON_aaff

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat