El Grup Atlàntida ha patrocinat la Jornada “Tengo varias preguntas para usted, Sr. Presidente”

El Grup Atlàntida ha patrocinat la jornada “Tengo varias preguntas para usted, Sr. Presidente”, celebrada ahir, 30 de juny, a l’Auditori Banc Sabadell de Barcelona.

Més de cent directius i convidats s’han donat cita a l’Auditori Banc Sabadell de Barcelona per assistir a la primera sessió del cicle de jornades organitzades per APD (Associació pel Progrés de la Direcció), en col·laboració amb el Grup Atlàntida, que es presenten amb un nou format d’entrevista-col·loqui.

atlantida

La jornada va començar amb les intervencions de Fransesc Boada, President d’ABANTIA, i de Pere Abelló, Conseller Delegat del Grup Atlàntida.

Sota la conducció de Màrius Carol, Director de La Vanguardia, va iniciar el col·loqui de Miquel Roca, President de Roca Junyent, que va compartir la seva experiència com a empresari, jurista i polític, i va respondre les preguntes de la taula i dels assistents. Les qüestions més recurrents feien referència a la situació que està vivint Grècia, al panorama econòmic i polític d’Espanya i de Catalunya.

Aprofitem per agrair la presència i la participació de tots els assistents.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat