Els assegurats d’Atlàntida ja poden descarregar-se els resultats de les analítiques en línia

Analisis_onlineDes d’aquest mes de setembre, els assegurats d’Atlàntida que es facin analítiques al Centre Mèdic Atlàntida ja es poden descarregar en línia els informes amb els seus resultats. Per fer-ho, només cal que es connectin al web https://rabassalab.com i al menú superior facin clic a Resultats analítiques.

Per descarregar els informes, els assegurats hauran d’identificar-se amb el seu DNI i introduir en el camp contrasenya el número d’anàlisis del volant de recollida. Els informes de resultats s’ofereixen en format PDF i cal un visor de PDF per obrir-los i consultar-los.

Es tracta d’un sistema fàcil, còmode, segur i amb totes les garanties de confidencialitat amb el que es vol faciltar la recollida dels resultats de les analítiques als usuaris del Centre Mèdic Atlàntida.

 

 

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat