Fòrum Atlàntida: Activitat física i salut

L’activitat física és essencial per gaudir d’un bon estat de salut. És per això que, sigui quina sigui la nostra edat i el nostre estat físic, els metges no es cansen de recomanar la pràctica regular d’activitat física. Els fisioterapeutes del Centre de Rehabilitació Atlàntida, Xavier Serrano i Anna Segú, ens explicaran en el proper fòrum Atlàntida quins són els beneficis per a la salut d’estar actius físicament, per què no hi hem de renunciar encara que tinguem alguna dolença o malaltia i quines són les activitats més indicades per a cada persona.

Fer activitat física és una manera molt senzilla d’invertir en salut i de millorar la qualitat de vida de les persones. I presenta múltiples beneficis: fisiològics, psicològics i socials.

“L’activitat física està indicada per a tothom, només cal saber quina activitat és la més adient per a cadascú”, expliquen els fisioterapeutes. Segons ells, algunes de les opcions per a persones no acostumades a fer esport i que presenten alguna dolença poden ser la tècnica Feldenkrais que treballa la conscienciació del cos mitjançant el moviment i l’atenció conscient, el tai-txí, la marxa nòrdica o la reeducació corporal.

Data: 26 de març 
Hora: 19 h
Lloc: Vil·la Urània (Via Augusta, 102 i C/ Saragossa, 2)
Transports públics: FFGG: Pl. Molina / Sant Gervasi / Gràcia
Bus: V15, V17, D40, 27, 24, 114
Metro: Fontana (L3)
L’accés és gratuït i només cal reservar plaça al telèfon 93 217 22 99 o confirmant l’assistència al correu electrònic comunicacio@atlantida.cat

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat