Fòrum Atlàntida: ‘Els ossos i els músculs també envelleixen’

Segons un estudi de la Societat Espanyola de Reumatologia, una de cada quatre persones majors de 20 anys, pateix alguna malaltia reumàtica. A mida que ens anem fent grans els nostres óssos perden densitat, les articulacions es tornen més rígides i menys flexibles i perdem massa muscular. Com a conseqüència d’aquest envelliment, apareixen malalties reumàtiques com l’osteroporosi, l’artrosi o la sarcopènia.  Conèixer-les ens ajudarà a prevenir-les i gaudir d’una millor qualitat de vida.

  • Quins símptomes presenten les malalties vinculades amb l’envelliment dels ossos i els músculs?
  • Dones i homes tenen el mateix risc de patir-les?
  • Com puc prevenir-les?
  • Com em pot ajudar un estil de vida actiu i saludable?

El proper dijous 28 de febrer, a les 19:00 h, el doctor Manuel Ciria Recasens, reumatòleg del Centre Mèdic Atlàntida, ens en parlarà en la xerrada “Els ossos i els músculs també envelleixen: osteoporosi, artrosi i pèrdua muscular”.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat