Fòrum Atlàntida ‘Reanimació cardiopulmonar bàsica’

Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort al nostre país, per davant del càncer i les malalties respiratòries. Segons les dades del Consell Europeu de Ressuscitació Cardiopulmonar, cada any moren 30.000 persones per aturada cardiorespiratòria, el 80% de les quals ho fa al seu domicili.

Amb la reanimació cardiopulmonar podem mantenir a la persona amb vida fins la arribada de les urgències mèdiques i augmentar les seves possibilitats de supervivència.

El proper dijous 28 d’abril, a les 19:00, la Carol Montañana, infermera del Centre Mèdic Atlàntida, oferirà una xerrada i una demostració pràctica sobre la incidència de les aturades cardiorespiratòries i la importància de la reanimació cardiopulmonar.

Vine a la xerrada i veuràs en primera persona tot el que cal fer i tenir en compte a l’hora de realitzar una maniobra que pot salvar vides. Després de l’explicació i la demostració pràctica de la reanimació cardiopulmonar amb desfibril·lador tindràs l’oportunitat de traslladar les teves consultes a la Carol Montañana.

Pots confirmar la teva assistència enviant un correu electrònic a l’adreça atl@atlantida.cat

T’esperem a l’Hotel H10 Art Gallery, Carrer Enric Granados, 62-64, de Barcelona, a tocar del Centre Mèdic Atlàntida.

En aquest video, la Carol Montañana introdueix els principals continguts de la xerrada.

 capçalera Fòrum Atlàntida

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat