Fòrum Atlàntida “Salut i Benestar: medicina estètica, cirurgia plàstica i medicina del benestar i l’envelliment

L’augment de l’esperança de vida ens porta cap a un nou concepte de salut integral, en el que busquem hàbits saludables i naturals que ens ajudin a envellir en les millors condicions possibles i tenir una bona qualitat de vida en tots els aspectes.

Per aconseguir-ho busquem mantenir una bona forma física, un estat psíquic adequat, però amb això no en tenim prou; les noves tendències socials i culturals també ens proposen mantenir i ressaltar la pròpia bellesa.

El proper dijous 30 de novembre, a les 19:00, el Dr. Isidre Martí, cirurgià del Centre Mèdic Atlàntida, oferirà una xerrada coincidint amb la presentació de la nova Unitat de Salut i Benestar de Grup Atlàntida, que inclou un ampli ventall de serveis i tractaments de medicina estètica, cirurgia plàstica i medicina del benestar i l’envelliment.

De quines eines disposem per fer-ho?
Des de quins àmbits ens pot ajudar la medicina?
En tenim prou amb una dieta saludable? Ens ajuda fer esport?
Com podem reconduir l’estrès?

De totes aquestes qüestions, en parlarem el proper dijous 30 de novembre, a les 19:00, al Restaurant Bellavista del jardín del norte, Carrer Enric Granados, 86-88, a tocar del Centre Mèdic Atlàntida.

Pots confirmar la teva assistència trucant al 93 217 22 99 o enviant un correu electrònic a l’adreça comunicacio@atlantida.cat

T’esperem!

FORUMS-ATLANTIDA_A4_SALUT-I-BENESTAR_aaff

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat