Actualment esteu veient Campanya publicitària 2022 d’Atlàntida

Campanya publicitària 2022 d’Atlàntida

Com cada any per aquestes dates, ja és al carrer la nova campanya publicitària d’Atlàntida. En l’anunci d’aquest 2022, hem volgut posar èmfasi en la importància del benestar emocional de les persones i ho hem fet mitjançant les abraçades. Després de dos anys de pandèmia, en els quals hem estat sense gairebé contacte físic, les abraçades són més importants que mai. A Atlàntida ho sabem i per això “abracem” totes les persones que ens fan confiança. I ho fem estant sempre al seu costat quan ens necessiten; acompanyant-les en els moments bons, però també en els dolents; posant a la seva disposició els millors professionals i “abraçant-los” perquè se sentin com a casa.

 

La campanya publicitària, que va començar el mes d’octubre, inclou insercions a televisió, internet, xarxes socials i presència a cinc línies de la xarxa d’autobusos de Barcelona.

Si encara no l’heu vista, podeu fer-ho aquí. Esperem que us agradi!

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat