Horari d’agost 2018 als centres d’atenció propis

Com cada any, durant el mes d’agost tindrem un horari d’estiu als centres d’atenció propis, que afecta alguns dels nostres serveis:

Centre Mèdic i Servei d’Urgències: horari d’atenció habitual. La única alteració té a veure amb el servei d’analítiques, que no tindrà activitat els dissabtes del mes d’agost.

Centre de Rehabilitació i Podologia del Carrer Provença, 111: del 6 al 26 d’agost (ambdós inclosos), l’horari d’atenció serà de 8:00 a 14:30. La resta de dies hi haurà l’horari habitual.

Clínica Dental Grup Atlàntida: la Clínica Dental Grup Atlàntida romandrà tancada del 6 d’agost al 2 de setembre (ambdós inclosos). Per a les urgències, pots acudir a la Clínica Dental Barcelona (C/ Pau Claris, 196. Tel. 93 487 83 29), de 9:00 a 00:00 h.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat