La pandèmia un any després a Grup Atlàntida

Per aquestes dates es compleix un any de l’arribada a Catalunya de la pandèmia de Covid-19. En aquells moments, ningú era capaç de predir tot el que passaria després. Els esdeveniments es van precipitar i les mesures de prevenció, prohibicions incloses, ens van caure a sobre de cop. Literalment.

El sector sanitari i el d’atenció a la gent gran, evidentment, no en vam ser una excepció. Mirant enrere, es fa difícil fer un resum de tot el que ha passat i del que ens ha passat. En aquests 12 mesos, hem estat confinats i hem vist com s’alterava la normalitat al dia a dia de Grup Atlàntida.

On la situació ha estat més dura, ha estat sense cap mena de dubte a les residències de Grup Atlàntida. Vam haver de tancar les portes de les residències completament, fins i tot als  familiars, per protegir les persones grans que vivien amb nosaltres. Vam dissenyar noves fórmules d’organització per minimitzar l’impacte de la pandèmia i poder seguir fent el que sabem fer millor: tenir cura dels nostres residents. Vam tirar d’imaginació -i de videotrucades- per mantenir el contacte entre els usuaris i els seus familiars. I vam aconseguir revertir una situació molt complicada gràcies a un puntal molt sòlid: els nostres treballadors i treballadores, que han demostrat una professionalitat a prova de pandèmies.

Els nostres centres mèdics també es van veure afectats. En els moments més difícils, només vam tenir obert per atendre urgències, però aquí vam recuperar abans la normalitat. Això si, incorporant totes les mesures de seguretat: mans, distància, mascareta, mampares, una major neteja i desinfecció…

Ara, les vacunes ens han dut a un altre escenari i és el moment de recordar l’esforç de tanta i tanta gent que ha fet possible que haguem arribat fins aquí. Fa 12 mesos semblava impossible I ara és la llum al final del túnel que cada vegada veiem més a prop.

Arribar fins aquí no ha estat fàcil. Gens fàcil. S’ha aconseguit perquè tothom va comprendre perfectament la situació des del primer moment: treballadors. residents, familiars, assegurats i clients. Tots ells van entendre en tot moment els canvis que s’anaven produint ens els diferents serveis de Grup Atlàntida i van col·laborar sense fissures amb les mesures que s’anaven aplicant. I, en el cas de les persones treballadores, van donar el 200% perquè tot arribés a bon port.

Un any després, volem agrair-vos a tots la vostra actitud i professionalitat. Ja ho hem fet explícit altres vegades, però després de 12 mesos tan llargs volem reiterar-ho:

Moltes gràcies a tots!

 

 

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat