Blog Atlàntida Salut

Grup Atlàntida present a la primera Titan Series Arabia

Grup Atlàntida patrocinarà un dels equips participant en la primera cursa MTB Titan Series Arabia. L’equip estarà encapçalat pel CEO de Grup Atlàntida, Pere Abelló, i del 29 de gener a l’1 de febrer s’embarcarà en una aventura humana i esportiva en què travessaran paisatges impressionants que mai abans havien sigut creuats en bicicleta.

Durant quatre dies, els participants a la cursa recorreran uns 300 quilòmetres per planes desèrtiques, dunes i muntanyes, en un traçat que encara no s’ha donat a conèixer. Per Pere Abelló, “participar en aquesta cursa suposa un repte que va més enllà de la competició” i que té “molt a veure amb viure una experiència única, dels propis límits i la voluntat de superar-los”.

Per Abelló, que ja ha participat abans en altres proves d’aquest tipus, com són la Titan Desert o la Titan Tròpic, “un fet a destacar de la Titan Series Arabia són les ganes que té el país d’occidentalitzar-se i obrir-se, i proves com aquesta poden ajudar a aconseguir-ho”. Des de Grup Atlàntida, els desitgem que gaudeixin de l’aventura!

Escriure un comentari

Nom*

Email* (never published)

Website

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai: