Actualment esteu veient Àccura Bruc s’incorpora al Club Atlàntida

Àccura Bruc s’incorpora al Club Atlàntida

El club esportiu Àccura Bruc s’ha incorporat al Club Atlàntida amb una oferta exclusiva per als nostres assegurats. Tot els assegurats d’Atlàntida que vulguin donar-se d’alta en aquest centre tenen la inscripció gratuïta més un descompte de 25 € en la primera quota mensual. El que suposa un estalvi de 85 €.

Àccura Bruc gaudeix d’una perfecta situació; prop de la Plaça Catalunya i de la Sagrada Família. En aquest espai tots els socis poden viure una filosofia wellness, que permet aconseguir un equilibri entre cos i ment mitjançant l’oci i l’esport. Piscina, sauna, jacuzzi, cycling, sala d’activitats físiques, serveis d’estètica, etc… tota aquesta oferta d’activitats afavoreix el descans i la relaxació en un entorn tranquil i agradable on podràs fer una pausa evadint-te del bullici de la ciutat.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat