Experiències Atlàntida: Sent la natura amb un taller de mindfulness i banys de bosc

El contacte amb la natura millora la salut, la sensació de benestar i la felicitat. Per aquest motiu, a la propera experiència Atlàntida us proposem millorar el vostre estat d’ànim i la vostra vitalitat amb el taller Sentir el paisatge, a càrrec d’Edgar Tarrés.

L’experiència, que es durà a terme el dissabte 25 de maig, està dissenyada per descansar i alliberar-se de l’estrès i l’ansietat, aprendre a viure amb més benestar, desenvolupar elements de comunicació personal, potenciar la creativitat, millorar la concentració i fomentar hàbits saludables.

L’activitat es desenvoluparà en mitja jornada al Parc de la Tamarita de Barcelona i combinarà tècniques de mindfulness, banys de bosc i sons i silencis.

Les tècniques de mindfulness i respiració ens ajudaran a gestionar les emocions, rebaixar els nivells d’ansietat i estrès, regular el ritme cardíac, saber estar present, prioritzar tasques, etc.

Amb el bany de bosc aprendrem a utilitzar els recursos de la natura per al nostre benestar, a més de connectar amb els seus efectes saludables.

Per últim, els sons de la natura combinats amb els sons dels bols tibetans, hang, percussió i cants harmònics ens aportaran benestar.

Més informació i reserves a edgar@mindfulkit.com.

 

TALLER SENTIR LA NATURA
Data 25 de maig
Hora d’inici 10 h
Durada 4 h
Lloc Parc de la Tamarita
Com arribar FGC Avda Tibidabo
Bus: 123, H4, V13, 75, 22, 196 o 92
PVP 25 €
Preu assegurats Atlàntida 20 €
Participants L’activitat es durà a terme amb un mínim de 10 participants

 

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat