Fòrum Atlàntida ‘Ergonomia i higiene postural: postures adequades per a les activitats quotidianes i la feina’

Activitats quotidianes com dormir, aixecar objectes, planxar, escriure missatges de text, fer el llit o parlar per telèfon poden tenir conseqüències negatives per a les persones, si no es realitzen adequadament. De la mateixa manera, hi ha determinats tipus de feina que ens fan fer moviments bruscos, ens fan adoptar postures durant molt temps seguit (treballar amb l’ordinador, estar de peu durant moltes hores, etc.).

El proper dijous 22 de febrer, a les 19:00, Axel Herrera, fisioterapeuta del Centre de rehabilitació i podologia Atlàntida, i Juan Luís Martínez, Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals de RISK XXI – Prl & Services, oferiran una xerrada sobre les postures adequades per realitzar totes aquestes activitats de forma segura.

Quines conseqüències té per a la salut?
Quines són les postures correctes per realitzar aquestes activitats de forma segura?
Podem fer estiraments o exercicis per prevenir els problemes derivats d’una bona postura?
De totes aquestes qüestions, en parlarem el proper dijous 22 de febrer, a les 19:00, a l’Hotel Art Gallery, Carrer Enric Granados, 62-64.
Podeu confirmar la vostra assistència trucant al 93 217 22 99 o enviant un e-mail a l’adreça comunicacio@atlantida.cat
Us esperem!
imatge cartell fòrum ergonomia

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat