Actualment esteu veient Aprofita al màxim les prestacions gratuïtes de la teva assegurança i millora la teva salut bucodental

Aprofita al màxim les prestacions gratuïtes de la teva assegurança i millora la teva salut bucodental

Les assegurances de salut d’Atlàntida ofereixen, cada vegada, més avantatges perquè els assegurats puguin gaudir de més serveis sense haver de preocupar-se per possibles costos addicionals. En aquest article explorarem els serveis gratuïts relacionats amb la teva salut bucodental inclosos en moltes de les nostres pòlisses. Aquestes prestacions gratuïtes no només contribueixen a la teva salut i benestar, sinó que també et permeten estalviar diners i gaudir de tranquil·litat. Si no coneixes les condicions de la teva pòlissa i, si inclouen aquests serveis, escriu-nos a clinicadental@grupatlantida.cat i et facilitarem tota la informació. 

Moltes de les assegurances mèdiques d’Atlàntida tenen incloses la pòlissa dental amb  prestacions que et permetran gaudir de manera gratuïta d’alguns dels serveis de la Clínica Dental Atlàntida, mantenir una salut bucodental òptima i estalviar a llarg termini. A continuació, te’n presentem alguns:

  1. Neteja dental. Mantenir una correcta higiene dental és fonamental per a la salut bucodental. Les assegurances d’Atlàntida que tenen la pòlissa dental inclosa, donen dret a una neteja dental gratuïta anual. Aquest servei t’ajudarà a eliminar la placa i la tosca acumulada, prevenint problemes com la gingivitis i la periodontitis.
  2. Revisió anual. Totes les assegurances mèdiques d’Atlàntida tenen inclosa en la seva pòlissa aquesta revisió que permet comprovar l’estat general de dents, genives i llengua mitjançant un complet examen bucal que inclou la realització d’una ortopantomografia i, si cal, radiografies periapicals per detectar possibles càries i lesions.
  3. Sessions de fluorització. El fluor és un mineral important per a la salut dental, ja que ajuda a prevenir les càries i a enfortir l’esmalt de les teves dents. Amb les sessions de fluorització gratuïtes tindràs una boca sana i protegida.
  4. Finançament del tractament a un any sense interessos. Entenem que alguns tractaments odontològics poden resultar costosos. És per això que, com a assegurat d’Atlàntida, tens l’avantatge de poder finançar el teu tractament a un any sense interessos. Això et permetrà rebre el tractament necessari sense suposar una càrrega per les teves finances personals.
  5. Quota gratuïta per a nens de fins a 7 anys. Inculcar bons hàbits de salut bucodental des de la infància és fonamental. La majoria de les assegurances d’Atlàntida inclouen la quota gratuïta per als nens i les nenes de fins a 7 anys. Això implica que podran rebre atenció odontològica sense cost durant aquests primers anys crucials.
  6. Garantia d’un any en tots els serveis. La confiança és un aspecte clau quan es tracta de la teva salut. Amb Atlàntida, tens la garantia d’un any en tots els serveis bucodentals que rebis. 
  7. Preus preferents per als assegurats. Com a assegurat de la pòlissa dental, podràs gaudir de preus preferents en una àmplia gamma de serveis odontològics. Aquest avantatge t’ajudarà a estalviar en els costos dels tractaments dentals, sense comprometre la qualitat de la teva atenció.

Aprofitar les prestacions gratuïtes de la teva assegurança amb Atlàntida Mèdica és una molt bona manera de mantenir una salut bucodental òptima sense cap cost afegit. Assegura’t de programar regularment les teves sessions de fluorització i neteja dental, aprofita els preus preferents i finança els teus tractaments sense interessos. Si no coneixes les condicions de la teva pòlissa i, si inclouen aquests serveis, escriu-nos a clinicadental@grupatlantida.cat i et facilitarem tota la informació. 

Recorda també que, en el cas que no estigui inclosa a la teva assegurança de salut d’Atlàntida, pots contractar una pòlissa dental amb un cost de 6,80 € al mes i obtindràs un estalvi de fins el 25% en els preus habituals dels serveis per als no associats.

A Atlàntida, tenim cura de tu i dels teus.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat